Az oldal töltődik...
Film Parádé

Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündisznó újjátervezése? Vagy mégsem?

Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündisznó újjátervezése? Vagy mégsem?
2019.11.19. Tuesday
290 megtekintés
290
Animációs filmek

A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az eredmény jó lett. Ezt Magad is megnézheted a legutolsó előzetesben és van ott egy összehasonlító videó is, hogy milyen volt és milyen lett. Szóval, mennyibe került valójában a Paramount Pictures számára a Sonic nagyjavítása? Úgy tűnik, nem olyan sokba, mint amiről beszámoltak.

Nemrégiben egy Twitter-felhasználó által (TRAFON néven) küldött tweet elég nagy port kavart. A tweet azt sugallja, hogy Paramount 35 millió dollárt költött a Sonic a sündisznó újjátervezésére, amely májusban kezdődött. TRAFON  ezt írta:

"A Sonic újraanimálása hivatalosan 35 millió dollárba került. A film költségvetése így felment 90 millióról 125 millió dollárra. Remélem az emberek elmennek és megnézik ezt (a filmet) és elgondolkoznak azon, hogy tényleg szükséges volt-e ez, hogy változtassanak nekünk."

Noha az üzenet pozitív, és a Sonic a sündisznó átalakított előzetese jó lett, és tetszik a rajongóknak, hogy a stúdió meghallgatta a többség igényét. Viszont soha nem volt hivatkozás erre a 35 millió dolláros összegre. Most egy új jelentés megcáfolja ezt a számot, kijelentve, hogy a produkcióhoz közeli forrás szerint a tényleges adat kevesebb, mint 5 millió dollár.

Ez hatalmas és jelentős különbség. A költségvetés 5 millió dolláros megnövelése valószínűleg hosszú távon nem okoz gondot a film bevételi kilátásainak és nyereséges lesz.

Ráadásul ugyanez a forrás azt állítja, hogy a Sonic-nak csak az elkészült felvételei voltak azok, amelyeket az első előzetesnél megmutattak. Tehát nem úgy tűnik, hogy nem az egész, kész filmet kellett újratervezni.

Még szerencse, hogy időben kötélnek álltak és megcsinálták a javítást. Ha az egész filmet újra kellett volna készíteni, akkor simán el tudom képzelni, hogy bele került volna a 35 millió dollárba a javítás.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Új címet kap a szellemírtók 3?
Egy új pletyka szerint a Ghostbusters 2020 új alcímet kaphat. Mivel a közelgő film az eredeti Ghostb...
Doktor H-dész
Nevettél ma már egy jót? Egyszerűen kihagyhatatlan paródia a Doktor H-dész. A Hercules rajzfilm Hádé...
Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. F...
Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film m...
Új rajongói petíció, hogy az Aquaman 2-ben Emilia ...
Emberek százezrei nem akarják látni, hogy Amber Heard visszatér Mera-ként az Aquaman 2-ben, és egy ú...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.