Az oldal töltődik...
Film Parádé

11 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy hadilábon áll a tisztasággal

Sztárok, akiknek szörnyű a személyes higiéniája
2019.12.09. Monday
111 megtekintés
111

A gazdag és híres embereknek valószínűleg nem okoz problémát a szappan, sampon, dezodor megvásárlása. Még alkalmazottuk is lehet, aki segít nekik akkor fürödni amikor csak kedvük tartja. Így valószínűleg a listán szereplő sztároknak inkább motivációs problémájuk lehet. Elhiszed, hogy az MCU egyik csillaga büdös? Nézd meg ezt a válogatást az  A-listás sztárokról, akik egy nagy kövér F-et kapnának csak, ha a higiéniájuk kerülne szóba.

 

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Emlékszel, hogy Gwyneth Paltrow 2013-ban megesküdött, hogy soha többet nem megy a MET gálára? Az Oscar-díjas színésznő aért panaszkodott, hogy túl meleg és izzasztó volt neki, de valószínűleg még rosszabb élmény volt mások számára, akik mellette álltak. "Szegény Gwyneth tökéletesen nézett ki egy jó fotózáshoz, de a forró lámpáknak köszönhetően kicsit erős lett a szaga" - nyilatkozta egy bennfentes a National Enquirer-nek. "Nagyon csípős volt a szaga, és nem hiszem, hogy tudomása volt róla. Láttam, hogy legalább két ember az orra előtt legyezett a kezével, miután a közelébe került."

A színésznő barátja elmagyarázta, hogy "Gwyneth hallotta, hogy az alumínium állítólag karcinogén, és hogy egy alumínium alapú dezodor felhelyezése közvetlenül az érzékeny hónalji mirigyekre növelheti az emlőrák esélyét." A színésznő kipróbált néhány új dezodort, de nem jött be neki. Azt mondta, hogy inkább legyen büdös, mint halott.

 

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

A színész, Matthew McConaughey azt nyilatkozta, hogy 20 éve nem használ dezodort. "Nem szeretem, ha olyan szagom van, mint valaki, vagy valami másnak" - mondta. Ha valakit zavarni kezd a szagom, akkor inkább lezuhanyozok.

Volt olyan, hogy valakit zavart? "Igen, Kate Hudson-t a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt forgatásán." - nyilatkozta a Playboy-nak McConaughey. "Mindig hozott egy sós követ, ami egy természetes dezodor volt és azt kérte, hogy dörzsöljem be magam vele."

 

Julia Roberts

Julia Roberts

Állítólag Amerika egyik legkedvesebb színésze büdös. Julia Roberts színésznő 2008-ban az Oprah-nak elmondta : "Valójában nem használok dezodorálószereket ... soha nem éreztem magaménak a témát."

Nyilvánvaló, hogy a szappan se áll hozzá közel. A csinos hölgy egyik volt testőre ezt nyilatkozta a Star magazinnak: "Julia teljesen hippi. Napokig nem zuhanyozik. Szeret spórolni a vízzel. - nagyon környezettudatos. És szereti a természetes olajok illatát." Az őr ezt is hozzátette: "Nem szeret túl gyakran hajat se mosni, mert túl száraz lesz a haja. lehet, hogy ebben igaza van, de gyakran koszos."

 

Russell Crowe

Russell Crowe

A színész Russell Crowe illata állítólag ugyanolyan rossz, mint a temperamentuma. Joan Rivers egyszer ezt nyilatkozta: "Problémája van a test szagával. Inkább nem ülök mellé a díjátadó rendezvényeken."

Crowe egyik barátja igazolta a színész szagát. "Russell csak egy hétköznapi ember, és minden bizonnyal nincs higiéniai problémája" - mondta a fickó . "Ha igazán közel állsz hozzá, előfordulhat, hogy egy éjszakai buli után előfordul nála az alkohol és a curry illata. De tudsz mutatni nekem egy normál embert, aki nem olyan reggel, miután megivott néhány sört éjjel? "

 

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica Simpson nagy, ragyogó mosolya nem tarthat sokáig. A sztár azt mondta Ellen DeGeneres talk show-házigazdának, hogy szinte soha nem mos fogat. "A fogaim nagyon fehérek, és nem szeretem, ha túl csúszóknak érzem őket, de a Listerine-t használom, és mindennap fogselymezek." - mondta. "De nem minden nap fésülködök."

Nem ez volt az első alkalom, amikor Simpson kijelentette, hogy vonakodik a fogmosástól. Állítólag Simpson egy koncerten a közönségnek egyszer ezt mondta: "keress meg, amikor 60 éves leszek, és valószínűleg nem lesz egy fogam sem, szerencsére erős fogaim vannak, amelyeket nem kell mosni."

 

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf nagyon komolyan vette a Harag (2014) című filmben a a második világháborús katona szerepét. Egy meg nem nevezett forrás ezt mondta a Daily mail-nek: "a forgatás első heteiben kihúzta a saját fogát, majd hetekig nem zuhanyzott, hogy jobban megértse, hogyan érezte magát a karakter a lövészárkokban."

 

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Johnny Depp és Vanessa Paradis

Johnny Depp és az exe, Vanessa Paradis állítólag nincs túl nagy barátságban a fürdéssel. "Johnny általában büdös, mert ritkán fürdik" - mondta egy forrás a Fox News-nak. "Nem nagyon van jóban a személyes tisztasággal és Vanessa se különbözik tőle ebben. Tökéletesen illettek egymáshoz. Nehéz volt kibírni mellettük. A személyes higiénia nem prioritásuk."

 

Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox színésznő beismerte az FHM-nek, hogy gyenge memóriája miatt néhány kínos (és szörnyű szagú) helyzetet okoz. "Elfelejtem lehúzni a WC-t" - vallotta be.

 

Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron, a Baywatch szrtárja egy frissnek tűnő arc, de inkább ne szagold meg. "Zac nem nagy rajongója a zuhanyozásnak" - mondta egy forrás a Star magazinnak. "Olyan durva, mert Zac nagyon szeret edzeni és kosárlabdázni - és ezután napokon keresztül zuhanyozás nélkül járkál. Ha lustavá válik, szereti megtisztítani magát törlőkendővel!"

 

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio annyira megszállottja a zöld környezetnek, hogy állítólag nem szereti a zuhanyozást. Egy forrás ezt nyilatkozta a National Enquirer-nek: "Leo hagyta, hogy a környezet iránti szeretet átjárja az egész világát, és ez megöli a szerelmi életét. Hetente csak néhány nap zuhanyozik a víz megóvása érdekében, és úgy véli, hogy a dezodor természetellenes." A forrás azt is megjegyezte, hogy gyakran elfeledkezik a szemeteséről a szemétszállítási napokon, ami otthonának annyira rossz szagát okozza, mint ő.

 

Hát meg kell hagyni elég érdekes lista. Az ember nem is gondolná ezekről a hírességekről, hogy ennyire nem állnak a higiénia magaslatán. Ha szeretsz olvasni a sztárokról, akkor lájklod és kövesd a facebook oldalunk, hogy minél előbb értesülj az új cikkekről. Reklámra kattintással tudod támogatni az oldalunk. Egy másik nagyon népszerű cikk a Film Parádén, a 11 színésznő, aki meglepő módon megtagadta a meztelenséget.

forrás: nickiswift.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Végre megerősítették, hogy a Deadpool 3 úton van
A Deadpool 3 jelenleg aktív fejlesztés alatt áll a Marvel Studiosnál. Ryan Reynolds hivatalosan is m...
11 filmes pár akkor és most
A romantikus, szerelmes filmek ideális programot nyújtanak egy meghitt estére. Ezeknek a filmeknek t...
Potom 35 millió dollárba került a Sonic a sündiszn...
A VFX csapata hónapokon keresztül dolgozott a Sonic a sündisznó újjátervezésén. Meg kell hagyni az e...
Friss hírek érkeztek Jake Lloyd-ról, aki a gyerek ...
A Csillagok Háborúja gyerekkori sztárja, Jake Lloyd évek óta távol van a nyilvánosságtól és a színés...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.