Az oldal töltődik...
Film Parádé

Tavasszal kezdődik az Indiana Jones 5 forgatása

Tavasszal kezdődik az Indiana Jones 5 forgatása
2020.02.16. Sunday
199 megtekintés
199

Régóta tudjuk, hogy az ötödik Indiana Jones film szerepel a kártyákon - a Disney a Lucasfilm akvizíciója révén birtokolja a jogokat, és Steven Spielberg rendező megerősítette, hogy visszatért a fedélzetre. Miután a film elkészítését 2018 közepén tervbe vették, nem indult el  a készítése és elég nagy csend  is övezte. Mostanáig,  mivel Harrison Ford csillag szerint, aki visszatér a fedorába, a következő rész gyártása meglepően közel van. A CBS-szel folytatott új interjúban a színész azt mondta, hogy néhány hónapon belül visszatér régész-kalandoros üzemmódba.

Arra a kérdésre, hogy visszatér-e kedves szerepéhez, Indiana Jones-hoz, Ford ezt mondta:

„A forgatás körülbelül két hónap múlva kezdődik. Mindig örültem neki, hogy visszatérhettem ehhez a karakterhez. Most lehetőségünk van egy új részt készíteni, mert az emberek élvezték az előző részeket. Ugyanolyan elkötelezett vagyok annak biztosítása érdekében, hogy erőfeszítéseink ugyanolyan ambiciózusak legyenek, mint amikor az első rész készült. Felelősségtudat van az emberekkel szemben. Azokra az emberekre gondolok, akik eljárnak a filmjeimre. Mivel ezek az emberek támogatják vállalkozásomat, én felelős vagyok az általam kínált szolgáltatás minőségéért."

Vélemények szerint az Indiana Jones 5 forgatása áprilisban vagy májusban várható inkább, ami sanszos is lehet, ha Steven Spielberg egy kissé hátradől a közelgő West Side Story adaptációja után. A közelgő produkció egyéb jelei - például a bejelentések sora, vagy a stúdió visszaigazolása - még mindig hiányoznak, ezért tartsd szem előtt a további híreket, amelyek az elkövetkező hetekben jöhetnek. Mivel a film az évek során különböző gyártási állapotokban volt, még nem látni, hogy hivatalosan ki fogja valójában ellátni a forgatókönyvírói feladatokat. David Koepp és Jonathan Kasdana is képben van. Vajon el fog készülni a 2021. júliusi kiadási időpontra? Ezen a fronton várjuk a hivatalos Disney-Lucasfilm sajtóközleményt ...

forrás: empireonline.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronav...
Azt hiszem most nem csak Vin Diesel nézhet ilyen mérgesen, hanem a rajongók is, akik a nemrég bemuta...
Egy rajongó megvette Olivia Newton-John bőrdzsekij...
Olivia Newton-John felajánlott a Grease-ben hordott ikonikus fekete bőrdzsekijét egy árverésen, ahol...
Kiadtak egy 8 perces videót a Csillagok Háborúja: ...
A Lucasfilm megosztott egy nyolc perces videót, amit a forgatásokon készített felvételekből vágtak ö...
13 híres színésznő, aki természetesen öregedett és...
Sandra Bullock egyszer egy interjúban elmesélte, hogy a fia egyszer megkérdezte tőle, hogy miért rán...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.