Az oldal töltődik...
Film Parádé

Taylor Swift és Andrew Lloyd Webber együtt dolgoznak a Macskák zenéjén

Taylor Swift és Andrew Lloyd Webber együtt dolgoznak a Macskák zenéjén
2019.11.01. Friday
10 megtekintés
10

Október 24-én a Universal Pictures bejelentette, hogy a zenei ikon Taylor Swift és a legendás zeneszerző,  Andrew Lloyd Webber együtt dolgozott egy új, eredeti dalon, amely a Universal Pictures filmje, a Macskák számára készült. A Beautiful Ghosts dal szerepel mind a filmben, mind a végefőcím felsorolásakor.

A filmben a dalt  Francesca Hayward énekli, aki Victoria szerepében játszik. A zeneszám végefőcím alatti változatát Swift énekli, aki a filmben Bombalurina-t játszik.

A bejelentés részeként a Universal kiadott egy exkluzív, színfalak mögött készült videót is, amely dokumentálja a dal rögzítését, valamint interjúk is vannak bennea Swift-el, Lloyd Webber-el és Hooper-el.

 
Lloyd Webber ötlete volt, hogy új ismeretlen dalt készítsen Victoria számára, akinek karakterét kibővítették a film számára. Webber így nyilatkozott:
 
"Amikor először olvastam a forgatókönyvet, az első dolog az volt, hogy mondtam, hogy kell egy dal Viktóriának. A Beautiful Ghosts egy nagyon fontos, központi része a filmnek."
 
Tom Hooper rendező számára a dal még a legnagyobb elvárásait is meghaladta:
 
"Amit nem tudtam elhinni, az a dalszöveg rendkívüli szépsége, amit Taylor Swift írt.-mondta Hooper. Olyan volt, mintha valaki belépett volna a filmbe, aminek a készítésének a közepén jártam... és megértette volna, hogy mit akarunk csinálni a filmmel. Ez nagyon izgalmas." 
 
A Macskák december 20-án kerül a mozikba. az Oscar díjas Tom Hooper rendezésében, olyan sztárok felvonultatásával, mint Taylor Swift, James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Rebel Wilson és a Royal Ballet fő táncosa, Francesca Hayward.
 
Nézd meg a film előzetesét:

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Eredetileg egész más lett volna a Gladiátor vége
Szinte hihetetlen, hogy a Gladiátor moziba kerülése óta eltelt már 20 év. kevésbé köztudott, hogy a ...
Rambo - Első vér Palik László kommentálásával
Majorfalvi Bálintnak köszönhetjük ezt a remek paródiát, amiben Rambo (Sylvester Stallone) rendőrségr...
Kiderült a Sokkal több, mint testőr 2 pontos megje...
Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson visszatér a Sokkal több, mint testőr második részében. A 2017-es ...
A Pókember 3 (2021) forgatását nyáron kezdik meg
Most jött a friss hír, hogy a Pókember 3 forgatását nyáron fogják megkezdeni. Ez nagyszerű hír az MC...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.