Az oldal töltődik...
Film Parádé

Mi történt Thomas Brodie-Sangster-el az Igazából szerelem óta

Mi történt Thomas Brodie-Sangster-el az Igazából szerelem óta
2019.11.16. Saturday
273 megtekintés
273
Romantikus filmek
Vígjátékok

A romantikus komédia, az Igazából szerelem 16 éve jelent meg. A 2003 novemberében kiadott film 247 millió dollárt keresett a nemzetközi pénztárnál, és még manapság is klasszikus karácsonyi romantikus filmnek tekintik. A The Hollywood Reporter szerint 29 díjra jelölték, köztük két Golden Globe-ra is és összesen 10-et meg is nyert. A film a karakterek összefonódott életét mutatja be, amelyikek mindegyike elbűvölő történettel rendelkezik, mint például a következő. 

A film egyik legaranyosabb szereplője Sam a 12 éves fiú, akit Thomas Brodie-Sangster (ekkor 13 éves volt) alakított. Sam beleszeretett egy lányba az iskolájából, miután elvesztette az édesanyját és arról lett híres, hogy megtanult dobolni, hogy elbűvölje a lányt. A film egyik ikonikus jelenetében átszalad a reptéren, hogy bevallja szerelmét Joanna-nak, mielőtt az elrepül. De mi történt Thomas-szal azóta?

Thomas Brodie-Sangster sikeres színész lett

Thomas Brodie-Sangster sikeres színész lett

Az Igazából szerelem után a színészi pályájában egy nagyobb szünet következett, de azóta az angol színész sok más nagy filmben és show-ban szerepelt, mint például a Csillagok háborújában egy első tiszt, vagy a Trónok harca sorozatban egy visszatérő szereplőként.

Az Igazából szerelem után a következő híresebb szerepe a Nanny McPhee – A varázsdada című filmben volt, ahol újra együtt játszott Emma Thompson-al és Colin Firth-el. A filmben alakított karakter, Simon Brown, aki, ellentétben Sam-el, nem volt annyira édes.

A következő évben szerepelt egy másik szerelmes karakterben, Ő volt Tristan, a Tristan és Isolde romantikus filmben, amely egy harcosról és hercegnőről szóló szerelmi történet.

2007-től 8 éven keresztül kölcsönözte a hangját Ferb-nek a Phineas és Ferb amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat szereplőjének.

Phineas és Ferb amerikai animációs sorozat

A rajongók csípték, hogy újra együtt szerepelt Olivia Olson-al, aki Vanessa hangját adta a sorozatban.

Tíz évvel az Igazából szerelem után az HBO sorozatában a Trónok harcában játszott a harmadik és a negyedik szezonban. Jojen Reed szerepét játszotta, aki prófétai álmokkal segítette Bran Stark-ot. Mivel Bran-t kinyírták, így már az ő szerepe is megszűnt.

A Trónok harca után szerepelt 2014-ben Az útvesztőben és annak folytatásában 2018-ban (Az útvesztő: Halálkúra).

2017-ben egy jótékonysági rövidfilmben amit  Red Nose Day Actually-nak neveztek (Igazából vörös orr nap) újra eljátszotta Sam szerepét. A rövidfilm újra összehozta az Igazából szerelem szereplőinek nagy részét.

Red Nose Day Actually

Az Igazából szerelem egy remek film, amit számtalanszor meg lehet nézni, de van benne 7 furcsaság, amit mindenki figyelmen kívül hagy. és még egy rejtett furcsaság is van benn, amiről bővebben itt olvashatsz.

forrás: thelist.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

90 éves Clint Eastwood és 8 gyermeke
Szinte hihetetlen, hogy a színész legenda Clint Eastwood már 90 éves. És még mindig nem áll le, pedi...
Adam Sandler rajongói dühöngenek az elmaradt Oscar...
Ma reggel bejelentették az ideo Oscar jelölteket és sajnos Adam Sandler nincs rajta a listán a Csisz...
1917 lenyomta a mozikban a Csillagok háborúját
Sam Mendes háborús filmje, az 1917 a Golden Globe győzelmek után (legjobb dráma és legjobb rendező) ...
Kiszivárgott friss fotókon Batman teljes denevérru...
Most láthatjuk először Robert Pattinson batman viseletét teljes egészében . A kiszivárgott képek nag...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.