Az oldal töltődik...
Film Parádé

Mi történt Thomas Brodie-Sangster-el az Igazából szerelem óta

Mi történt Thomas Brodie-Sangster-el az Igazából szerelem óta
2019.11.16. Saturday
273 megtekintés
273
Romantikus filmek
Vígjátékok

A romantikus komédia, az Igazából szerelem 16 éve jelent meg. A 2003 novemberében kiadott film 247 millió dollárt keresett a nemzetközi pénztárnál, és még manapság is klasszikus karácsonyi romantikus filmnek tekintik. A The Hollywood Reporter szerint 29 díjra jelölték, köztük két Golden Globe-ra is és összesen 10-et meg is nyert. A film a karakterek összefonódott életét mutatja be, amelyikek mindegyike elbűvölő történettel rendelkezik, mint például a következő. 

A film egyik legaranyosabb szereplője Sam a 12 éves fiú, akit Thomas Brodie-Sangster (ekkor 13 éves volt) alakított. Sam beleszeretett egy lányba az iskolájából, miután elvesztette az édesanyját és arról lett híres, hogy megtanult dobolni, hogy elbűvölje a lányt. A film egyik ikonikus jelenetében átszalad a reptéren, hogy bevallja szerelmét Joanna-nak, mielőtt az elrepül. De mi történt Thomas-szal azóta?

Thomas Brodie-Sangster sikeres színész lett

Thomas Brodie-Sangster sikeres színész lett

Az Igazából szerelem után a színészi pályájában egy nagyobb szünet következett, de azóta az angol színész sok más nagy filmben és show-ban szerepelt, mint például a Csillagok háborújában egy első tiszt, vagy a Trónok harca sorozatban egy visszatérő szereplőként.

Az Igazából szerelem után a következő híresebb szerepe a Nanny McPhee – A varázsdada című filmben volt, ahol újra együtt játszott Emma Thompson-al és Colin Firth-el. A filmben alakított karakter, Simon Brown, aki, ellentétben Sam-el, nem volt annyira édes.

A következő évben szerepelt egy másik szerelmes karakterben, Ő volt Tristan, a Tristan és Isolde romantikus filmben, amely egy harcosról és hercegnőről szóló szerelmi történet.

2007-től 8 éven keresztül kölcsönözte a hangját Ferb-nek a Phineas és Ferb amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sorozat szereplőjének.

Phineas és Ferb amerikai animációs sorozat

A rajongók csípték, hogy újra együtt szerepelt Olivia Olson-al, aki Vanessa hangját adta a sorozatban.

Tíz évvel az Igazából szerelem után az HBO sorozatában a Trónok harcában játszott a harmadik és a negyedik szezonban. Jojen Reed szerepét játszotta, aki prófétai álmokkal segítette Bran Stark-ot. Mivel Bran-t kinyírták, így már az ő szerepe is megszűnt.

A Trónok harca után szerepelt 2014-ben Az útvesztőben és annak folytatásában 2018-ban (Az útvesztő: Halálkúra).

2017-ben egy jótékonysági rövidfilmben amit  Red Nose Day Actually-nak neveztek (Igazából vörös orr nap) újra eljátszotta Sam szerepét. A rövidfilm újra összehozta az Igazából szerelem szereplőinek nagy részét.

Red Nose Day Actually

Az Igazából szerelem egy remek film, amit számtalanszor meg lehet nézni, de van benne 7 furcsaság, amit mindenki figyelmen kívül hagy. és még egy rejtett furcsaság is van benn, amiről bővebben itt olvashatsz.

forrás: thelist.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Úton van a Bad Boys 4
Jerry Bruckheimer nyilatkozott a készülő Bad Boys 4-ről. Jó úton haladnak a készítéssel, így nagy es...
John Wick 4: Minden, amit tudni lehet az új részrő...
Keanu Reeves 2014-es nagy visszatérése az első John Wick után az évtized egyik leghihetetlenebb fran...
Miért hagyta el a Trónok harca rendezőpáros a Csil...
Egy régi idézet rávilágíthat arra, hogy David Benioff és DB Weiss miért nem folytatják a Csillagok h...
Colin Trevorrow a Csillagok háborúja 9-ből származ...
Colin Trevorrow bejelentette, hogy az összes Csillagok háborúja: A Skywalker kora-ból származó bevét...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.