Az oldal töltődik...
Film Parádé

Jack Reacher írója szerint Tom Cruise túlságosan öreg akciófilmekhez

Jack Reacher írója szerint Tom Cruise túlságosan öreg akciófilmekhez
2019.12.02. Monday
76 megtekintés
76

Halált megvető kaszkadőr munkájával és évtizedes sikereivel, amik között több ikonikus szerep is található, Tom Cruise az egyik legismertebb akciósztár jelenleg. Azonban a színész már majdnem 60 éves. Miután két Jack Reacher filmet készített, a bűncselekmény-thrillerek szerzője elmondta a véleményét Tom Cruise-ról.

Amikor a sorozat szerzőjét Lee Child-ot nemrégiben megkérdezték arról a döntéséről, hogy megakadályozza Tom Cruise-t abban, hogy eljátssza a szélhámos nyomozóját, ezt nyilatkozta:

"Rendkívül pártfogóskodónak hangzik, de azt gondolom, hogy ez jó neki. Túl öreg ehhez az egészhez."

Igen, fején találta a szöget. Ez tényleg túl pártfogóskodónak hangzik. A legkelendőbb brit szerző úgy gondolja, hogy jót tesz Tom Cruise-nak azzal, hogy megakadályozza őt az akció-franchise folytatásában. Lee Child így folytatta:

"57 éves és ideje tovább lépnie, hogy karakter színésszé váljon. Ezzel újabb 20 évet szerepelhet filmekben. Ő nagyon tehetséges. Fantasztikus srác és nagyon figyelmes."

Lee Child jelenleg a Jack Reacher televíziós streaming platformra történő adaptálásának folyamatán dolgozik, ahelyett, hogy folytatná a franchise-t Tom Cruise-zal.

Tom Cruise-al a 2012-es Jack Reacher elég sikeres volt, az 50 millió dolláros költségvetéssel bíró projekt 218 millió dolláros világméretű box office bevételt termelt. A 2016-os folytatás már nem hozott akkora sikert és a minősége se lett olyan jó, mint a Christopher McQuarrie által írt és rendezett 2012-es film.

Jobb lenne, ha Tom Cruise inkább változatosabb szerepeket játszana. A színész korábban megmutatta drámai színészi képességeit az Esőemberben és az Egy becsületbeli ügy című filmben .

Ha Te is úgy gondolod, hogy túl öreg Tom Cruise az akciójelenetekhez, akkor nézd meg a Mission Impossible: Utóhatás forgatási videóit a hihetetlen akciójelenetekről, amit a színész bevállalt és meg fogod gondolni magad!

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Mennyit vezetett Christian Bale Az aszfalt királya...
Vajon hány órát vezetett/gyakorolt Christian Bale a versenyautóval Az aszfalt királyai film elkészül...
Orvosi jelenetek a filmekben és a valóságban
Sokszor lehet látni a filmekben és a TV-műsorokban olyan jeleneteket, mint például az újraélesztés, ...
Eredetileg nem is Vin Dieselt szánták a Halálos ir...
Vin Diesel színész közel két évtizede alakítja Dominic Toretto-t a Halálos iramban franchise-ban,. A...
Henry Cavill annyira megszállottja volt a Witcher ...
Alig néhány hét után a Vaják (The Witcher) visszaigazolást nyert a Netflix számára, bár vannak más v...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.