Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyilatkozott a rendező

A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyilatkozott a rendező
2020.04.12. Sunday
10 megtekintés
10
Akció filmek
Filmdrámák

A kultikus klasszikus Top Gun rajongói izgatottan várják a film folytatásáról szóló híreket. Sok eredeti szereplő visszatért, köztük Tom Cruise a Maverick címszerepében. Noha a filmet nyáron jelentették volna meg, a váratlan lezárási körülmények kényszerítették a készítõket, hogy a megjelenés dátumát decemberre helyezzék. A film rendezője, Joseph Kosinski beszélt a ComicBook.com-nak a film állapotáról és a késéssel kapcsolatban.

"Rendesen tartjuk az ütemtervünket, és úgy készítjük el a filmet, mintha az eredeti megjelenési időpontban jelenne meg. Szerencsére az utómunka utolsó szakaszában vagyok, így a korlátozások ellenére, otthon tudok dolgozni rajta. Folytatni tudom a munkámat, és befejezni a filmet, ami elég elképesztő. Ha a projekt bármely más szakaszában lennék, ezt nehéz lenne megtenni, de mivel én a vége felé tartok, képes vagyok mindent megcsinálni, hogy befejezzem a filmet."

Top Gun: Maverick a jelenleg készülő filmek között azon néhány szerencsés filmek közül való, amelyek forgatását képesek voltak befejezni, még mielőtt a globális járvány a filmipart leállította volna. Ez azt jelenti, hogy csak a gyártás utáni munka maradt befejezetlen a projektnél, amelyet Kosinski és produkciós csapata elvégezhet otthonaikból, lehetővé téve számukra, hogy maradjanak az eredeti ütemtervüknél a karanténok káros következményei ellenére.

"Tartjuk az ütemtervünket és befejezzük a filmet, és csak hat hónapig tartjuk vissza, ami nem túl jó dolog, de ez a helyes döntés, mert ezt a filmet az embereknek a mozivásznon kell látniuk, és ha ez nem lehetséges, akkor addig nem is akarjuk kiadni ezt a filmet. Azt akarjuk, hogy ez a lehető legnagyobb képernyőn megosztott élmény legyen."

A filmet sok valódi akciójelenettel készítették, ahogyan Tom Cruise megígérte. Van köztük néhány merészebb jelenet, amelyet valaha is forgattak. Ez összhangban van a hollywoodi utolsó akciósztár hírnevével, aki még mindig tartja magát, és valódi mutatványokat készít ahelyett, hogy a CGI-re támaszkodna. Nézd meg Tom Cruise állati bevállalós akciójeleneteit.

Több, mint 30 év telt el az elsó, nagy sikerű Top Gun megjelenése óta. Tony Scott repülős filmjének a hangulata még ma is magával tudja ragadni a nézőt. Nézd meg ki mennyit változott az eltelt harminc évben.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Úton van a Bad Boys 4
Jerry Bruckheimer nyilatkozott a készülő Bad Boys 4-ről. Jó úton haladnak a készítéssel, így nagy es...
11 meglepő forgatási kép a kedvenc filmjeidből
Mindenki legalább egyszer gondolt már arra, hogy milyen jó lenne belesni az ikonikus filmek forgatás...
Freddy Krueger is arra kér maradj otthon
A Just Parody új alkotásában Freddy Krueger arra kér Győrfi Pál hangján, hogy maradj otthon. Az elké...
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még ...
A filmes cameoszerep fogalmát a legendás rendező, Alfred Hitchcock népszerűsítette, aki szinte az ös...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.