Az oldal töltődik...
Film Parádé

A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyilatkozott a rendező

A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyilatkozott a rendező
2020.04.12. Sunday
10 megtekintés
10
Akció filmek
Filmdrámák

A kultikus klasszikus Top Gun rajongói izgatottan várják a film folytatásáról szóló híreket. Sok eredeti szereplő visszatért, köztük Tom Cruise a Maverick címszerepében. Noha a filmet nyáron jelentették volna meg, a váratlan lezárási körülmények kényszerítették a készítõket, hogy a megjelenés dátumát decemberre helyezzék. A film rendezője, Joseph Kosinski beszélt a ComicBook.com-nak a film állapotáról és a késéssel kapcsolatban.

"Rendesen tartjuk az ütemtervünket, és úgy készítjük el a filmet, mintha az eredeti megjelenési időpontban jelenne meg. Szerencsére az utómunka utolsó szakaszában vagyok, így a korlátozások ellenére, otthon tudok dolgozni rajta. Folytatni tudom a munkámat, és befejezni a filmet, ami elég elképesztő. Ha a projekt bármely más szakaszában lennék, ezt nehéz lenne megtenni, de mivel én a vége felé tartok, képes vagyok mindent megcsinálni, hogy befejezzem a filmet."

Top Gun: Maverick a jelenleg készülő filmek között azon néhány szerencsés filmek közül való, amelyek forgatását képesek voltak befejezni, még mielőtt a globális járvány a filmipart leállította volna. Ez azt jelenti, hogy csak a gyártás utáni munka maradt befejezetlen a projektnél, amelyet Kosinski és produkciós csapata elvégezhet otthonaikból, lehetővé téve számukra, hogy maradjanak az eredeti ütemtervüknél a karanténok káros következményei ellenére.

"Tartjuk az ütemtervünket és befejezzük a filmet, és csak hat hónapig tartjuk vissza, ami nem túl jó dolog, de ez a helyes döntés, mert ezt a filmet az embereknek a mozivásznon kell látniuk, és ha ez nem lehetséges, akkor addig nem is akarjuk kiadni ezt a filmet. Azt akarjuk, hogy ez a lehető legnagyobb képernyőn megosztott élmény legyen."

A filmet sok valódi akciójelenettel készítették, ahogyan Tom Cruise megígérte. Van köztük néhány merészebb jelenet, amelyet valaha is forgattak. Ez összhangban van a hollywoodi utolsó akciósztár hírnevével, aki még mindig tartja magát, és valódi mutatványokat készít ahelyett, hogy a CGI-re támaszkodna. Nézd meg Tom Cruise állati bevállalós akciójeleneteit.

Több, mint 30 év telt el az elsó, nagy sikerű Top Gun megjelenése óta. Tony Scott repülős filmjének a hangulata még ma is magával tudja ragadni a nézőt. Nézd meg ki mennyit változott az eltelt harminc évben.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

7 bizonyíték, hogy Keanu Reeves a legjobb srác Hol...
Keanu Reeves három évtizede a filmiparban dolgozik, de a rajongók valójában nem sokat tudnak a magán...
7 új film a mozikban, amit ne hagyj ki januárban
Új év és új filmek a mozikban. Filmek szempontjából nagyon jól indul az év. Különböző kategóriájú fi...
2019 legnagyobb bevételt termelő filmjeinek 80%-át...
A múlt hétvégén a Csillagok háborúja: A Skywalker kora a mozikban hatalmas 175,5 millió dollárral ny...
21 fantasztikus Baby Yoda mém, ami tuti mosolyt cs...
Baby Yoda, ahogy az várható volt, elég gyorsan mémmé vált. Az internet népe elvesztette az eszét ami...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.