Az oldal töltődik...
Film Parádé

Tőrbe ejtve interjú Daniel Craig-el és Jamie Lee Curtis-szel

Tőrbe ejtve interjú Daniel Craig-el és Jamie Lee Curtis-szel
2019.11.21. Thursday
9 megtekintés
9
Krimik

Hamarosan érkezik a mozikba a Törbe ejtve, 130 perces amerikai krimi-dráma. A ScreenRant megkérdezte a két színészt a filmről. Az interjút eredeti nyelven megnézheted a cikk alján. Az érdekesebb részeket kiszedtünk Neked a screenrant.com cikke nyomán. Ha még nem láttad a filmelőzeteseit, akkor azt se mulaszd el.

Íme az érdekesebb részek a Tőrbe ejtve interjúból:

Riporter: "Először is, ez a film elképesztő. Ez az egyik kedvenc filmem az évben, és épp olyannak érzem, mint amilyenre éppen szükségem volt. Mosollyal az arcomon sétáltam ki a moziból; jól éreztem magam. Daniel, ez a film és a Logan Lucky (A tuti balhé) filmeknek, van valami komoly déli varázsa. Mire alapozta ennek a hangsúlyozását?"

Daniel Craig: "Egy Shelby Foote nevű írón alapul, aki benne volt a Ken Burns által készített A polgárháború című dokumentum filmben..."

Jamie Lee Curtis: "Lényegében Ő a mesélő Ken Burns dokumentumfilmjében"

Daniel Craig: "Így van. Ő egyfajta határozott szakértő, és ez a mai napig így van. De sok interjút készített a C-SPAN-nak (Cable-Satellite Public Affairs Network) is - szerintem valami ehhez hasonló volt. Három és fél órán át ott voltam; Csak ültem és figyeltem őket."

"Van egy nagyon jó nyelvjárási edzőm, akivel napi 2-3 órát gyakoroltam a Skype-on. Ez segített elsajátítani a hangot a szerephez."

Riporter: "Daniel, egy nemrégiben készített interjúban azt mondta, hogy reméli, hogy ez a film vitát fog kiválttani. Miért gondolja, hogy a Tőrbe ejtve film vitaindító lenne?"

Daniel Craig: "Ez egy nagyon vicces, szórakoztató film. Most csak ezt szögezzük le. De amit Rian csinál az annyira brilliáns, ő csak néhány igazán szép társadalmi kommentárt tesz. Tavaly csináltuk meg de még most is naprakész."

"De nem vesz figyelembe minden oldalt. Ahogy Jamie annyira ékesszólóan fogalmazta meg, hogy van vörös és kék hús. És ez mindenhol ott van körülöttünk. És némi politika is van a filmben."

"Ez egy film, amely remélhetőleg szórakoztat, de felvet néhány kérdést. Remélhetőleg nem okoz rossz, hanem csak jó vitát."

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

A Bad Boys 3 akciójelenetei meggyőzték Will Smith-...
Will Smith viccelődve azt hitte, hogy "jobb, mint Tom Cruise", mielőtt nekiállt a Bad Boys 3 forgatá...
1917 lenyomta a mozikban a Csillagok háborúját
Sam Mendes háborús filmje, az 1917 a Golden Globe győzelmek után (legjobb dráma és legjobb rendező) ...
Miért mászott be Joker a hűtőbe?
A Joker egyik legfurcsább jelenete, ami piszkálja a rajongók fantáziáját, amikor Arthur Fleck bemász...
Elza nem csak a filmben győzött, hanem a mozipénzt...
A Jégvarázs 2 az előzetes elvárások és várakozások szerint elég szépen teljesít a mozikban. A 2013-b...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.