Az oldal töltődik...
Film Parádé

Így néznek ki a Trónok harca sztárjai a Snapchat baba filterével. Imádnivaló képek.

Így néznek ki a Trónok harca sztárjai a Snapchat baba filterével. Imádnivaló képek.
2019.12.17. Tuesday
66 megtekintés
66

A Snapchat nagyszerű visszatérést hozott az időben egy sor vidám szűrő kiadásával. Most az emberek nemcsak magukra, hanem a hírességekre helyezik a Snapchat babaszűrőt! És megosztják a vidám eredményeket a közösségi hálózatokon. A Bright Side nem tudott ellenállni, és megpróbálta használni ezt a baba arcszűrőt a Trónok harca (Game of Thrones) főszereplőin - és ez lett a végeredmény. 

 

1. Így néz ki Melisandre, ha egyszerre 2 nyakláncot is feltesz

Melisandre (Carice van Houten) a Vörös papnő, aki a Fény Urának hódol. Stannis Baratheon-ra folyamatos hatást gyakorol, melynek egyik eredménye Baratheon lányának mágján elégetése. Amikor Renly Baratheon Stannis ellenében a trónt követeli, Melisandre árnyéklovagot szül Stannisnek, aki megöli az öccsét, így visszaszerzi Stannisnek serege nagy részét. Legfontosabb cselekedete az volt, hogy visszahozta a halálból Havas Jon-t. Valójában egy csúnya öregasszony, de egy nyaklánc segítségével fiatalon mutatkozik. Na így nézne ki, ha két nyakláncot venne fel (címlapkép).

 

2. Havas Jon, mint Jonny a hópehely

Havas Jon baba filterrel és a nélkül

Jon (Kit Harington) mivel házasságon kívül született, Stark helyett a Havas vezetéknevet kapta, és a család többi gyermekével  együtt nevelkedett. Amikor apja, Ned Stark Segítőként Királyvárba megy, ő a Falra indul, hogy  az Éjjeli Őrséghez csatlakozzon, aminek a későbbiekben a parancsnoka lesz, majd a halála és újjáéledése után elhagyja a Falat és észak urai királlyá választják. 

 

3. Arya Stark, ha megtanulta volna, hogyan kell a baba arcot felvenni

Arya Stark baba filterrel és a nélkül

Arya Stark (Maisie Williams) Ned Stark legkisebb lánya, akiből profi gyilkost faragnak a Sokarcú Isten templomában. Különböző emberek arcát (és testét) felöltve gyilkolást tanulja meg, amit felhasználva sorra megöli a listáján szereplő ellenségeit. Legfontosabb gyilkolása az Éjkirály leszúrása. A felvett arcai között babaarc nem volt, így most ezt is megnézhetted.

 

4. Az első női lovag úgy néz ki, mint egy kis angyal

Tarth-i Brienne baba filterrel és a nélkül

Brienne (Gwendoline Christie) magas termete miatt már kiskorától fogva mások gúnyolódásának célpontja, emiatt úgy dönt , hogy úrhölgy helyett inkább harcos lesz. Az ő jelenlétében öli meg az Árnyéklovag Renly Baratheont, így neki és a szintén jelen lévő Catelyn Starknak is menekülnie kell. Hűséget fogad Catelyn Starknak és a sorozat végéig hűséges marad a Stark házhoz. 

 

5. El tudod képzelni a királynőt ilyen baba arccal?

Cersei Lannister baba filterrel és a nélkül

Cersei Lannister (Lena Headey) Tywin Lannister lánya, Robert Baratheon felesége, Westeros eléggé gonosz királynője. Élete szerelme a közvetlenül ő utána született ikertestvére, Jaime Lannister, akivel fiatal koruk óta vérfertőző viszonyt folytat. Elég sok gonosz cselekedet fűződik a nevéhez, mint például az emberekkel tömött templom felrobbantása. El tudnád képzelni ezt, ha ilyen babaarca lett volna?

 

6. Robb Stark a baba farkas

Robb Stark baba filterrel és a nélkül

Robb Stark (Richard Madden) Deres urának, Ned Starknak és feleségének Lady Catelynnek a legidősebb fia. Mikor Ned elhagyja Derest, hogy segítői feladatainak eleget tegyen, akkor Robbnak kell Deresben uralkodnia. Miután apját foglyul ejtik összegyűjti a Stark-házra felesküdött seregeket és elindul Királyvár ellen. Több csatát sikeresen megnyer. Miután apját lefejezik, Észak királyának kiáltják ki és folytatja a harcot. A karrierje a Vörös násszal csúnya véget ér. Ilyen baba arccal lehet, hogy megúszta volna a meggyilkolását.

 

7. Daenerys Targaryen a sárkány baba

Daenerys Targaryen baba filterrel és a nélkül

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a Sárkánykirálynő, a Targaryen-vérvonal utolsó leszármazottja. Feleségül megy Khal Drogóhoz, cserébe azért, hogy a vezető hadseregével segít neki visszavenni az őt megillető Vastrónt. Esküvőjén ajándékba kap 3 megkövült sárkánytojást, amiből kikel a három sárkány, miután besétál a halott férjének állított máglya tüzébe. A film végén Jon leszúrja. Jon nehezen hozta meg ezt a döntést, de még nehezebb lett volna neki, ha ilyen baba arcú lett volna a sárkánykirálynő.

 

8. Euron Grayjoy a rossz fiú

Euron Grayjoy baba filterrel és a nélkül

Euron Grayjoy (Pilou Asbæk) magához ragadja a hatalmat a Vas-szigeteken és a leghőbb vágya a Vastrón és Cersei Lannister. A képen úgy néz ki, mint egy rossz kisfiú.

 

9. Sansa Stark az északi baba királynő

Sansa Stark baba filterrel és a nélkül

Sansa Stark (Sophie turner) Ned Stark idősebbik lánya, aki beleszeret Joffrey-ba és hozzámegy feleségül, így úgy tűnik, hogy az álma valóra válik és királynő lehet. Megaláztatások, kínzások és szenvedések során megy keresztül, de végül mégis csak királynő lesz, mégpedig észak királynője. Ilyen babaarccal pedig nem nagyon lehetne uralkodni, mert nem fogadnának szót neki.

 

10. Babaarcú Missandei duplán babaarcú lett a filtertől

Missandei baba filterrel és a nélkül

Missandei () Daenerys Targaryen szolgálója és később, miután felszabadul, a barátnője és tanácsadója. A nyolcadik évad végén Királyvárnál fogságba esik és csúnya módon levágják a csinos kis fejecskéjét.

 

11. Jaime Lannister a bábi oroszlán

Jaime Lannister baba filterrel és a nélkül

Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) Tywin Lannister fia, Cersei ikertestvére, aki sokban hasonlít a nővérére. Leginkább kardozni és harcolni szeret. Miután a fogságban poénból levágják a kardforgató kezét, már nem annyira élvezi a dolgot. A sorozatban jelentős jellemfejlődésen megy keresztül és az utált szereplőt sokan megkedvelték a végére. Valószínűleg kevesebb női rajongója lenne a nők körében ilyen babás arccal.

 

12. Tyrion Lannister az édes pofa

Tyrion Lannister baba filterrel és a nélkül

Tyrion Lannister () Jaime Lannister öccse, a törpe. Az apja és a nővére (Cersei) is utálja, mert őt teszik felelőssé az édesanyja halála miatt. Apjának "meghálálja a szeretetet" amikor menekülés közben lelövi a WC ülő, éppen nagy dolgát végző apját. Egészen odáig menekül, hogy átáll az ellenséghez és a Sárkánykirálynő segítőjévé válik. Ilyen arccal és az ő magasságával, simán elmenne egy édes pofa kisfiúnak.

 

forrás: brightside.me 

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Danny Trejo lett a legtöbbször megölt színész Holl...
Danny Trejo talán Hollywood egyik legfélelmetesebb szereplője, és úgy tűnik, hogy a képernyőn többsz...
A Bad Boys 3 váratlanul mindenkit lenyomott
Több filmes oldalon megjelent kritikák alapján azt gondolná az ember, hogy a Bad Boys harmadik része...
Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszolta...
Hat évvel az első Jégvarázs után végre folytatódik a mozikban Elza és barátainak a története. Az új ...
Eszméletlen jó képek: Sztárok fiatal és idősebb ké...
Ard Gelinck művész Photoshop képei eszméletlenül jók. Több száz olyan képet csinált, amin a sztárok ...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.