Az oldal töltődik...
Film Parádé

A tűzgyújtó 2: Fellángolás-t felmelegíti, hogy új rendezőt kapott

A tűzgyújtó 2: Fellángolást felmelegíti Keith Thomas
2019.12.19. Thursday
26 megtekintés
26

Egy újabb Stephen King  adaptáció melegszik fel azzal, hogy A tűzgyújtó: Fellángolás új rendezőt kapott. Keith Thomas-t a Blumhouse Productions és a Universal Pictures meghívta, hogy King 1980-as regényének a filmadaptációjának az új változatát támogassa a munkájával. A projekt már néhány éve folyamatban van, de úgy tűnik, hogy a dolgok végre komolyabbá válnak.

Egy új jelentés szerint Keith Thomas irányítja A tűzgyújtó: Fellángolás forgatását, Scott Teems forgatókönyve alapján. Thomas rendezői debütálása a The Vigil ez év elején jelent meg, és a kritikusoknak nagyon tetszett. Ez elegendő volt ahhoz, hogy rákerüljön a Blumhouse radarjára ehhez a tűzgyújtó remake-hez, ami sokkal kiemelkedőbb filmnek ígérkezik. Teems írt epizódokat a Rectify and Narcos: Mexico-hoz, mielőtt a Blumhouse leszerződtette a tűzgyújtó remake-hez. Nyilvánvalóan tetszett nekik, amit letett az asztalra, mivel bevették egy másik csapatba is, hogy együtt írják a jövő évi Halloween Kills-et, amelynek a közelmúltban kezdődött a forgatása.

A tűzgyújtó-t korábban, 1984-ben, Mark L. Lester rendező adaptálta, Drew Barrymore főszereplésével. Még nincs szó arról, hogy ki fog szerepelni a remake-ben, de azt mondják, hogy a stúdió "nagy nevet" szeretne felvenni. A korábbi adaptációt a kritikusok akkoriban nem kedvelték, és csak 17 millió dollár bevételt termelt a pénztárnál.

Az előző 1984-es film története a következő: Andy McGee-t és kislányát, Charlie-t (Drew Barrymore) a "Bolt" ügynökei szeretnék elkapni. Ez a kormányzati szerv kétes tudományos kutatással foglakozik. Charlie különleges tulajdonságai érdekli őket, mivel úgy sejtik, hogy a lány pirokinézisre, vagyis távolról történő tűzgyújtásra képes. Az ügynökség tagjai semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy a békés család nyugalmát megzavarva, a lányt saját céljaik elérésére használják fel. Amikor azonban megölik Andy-t, Charlie apját, a lány szabad utat enged képességeinek és kegyetlen bosszút áll.

Az 1984-es Tűzgyújtó trailer-e:

Alaposan ráfér erre a filmre a ráncfelvarrás. Kíváncsi leszek, mit fognak tudni kihozni belőle. Ennél valószínűleg csak jobb lehet. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy már milyen durván meg tudják változtatni az egyszerűen felvett jeleneteket a számítógépes technológiával. Ebben a cikkben nézhetsz olyan képeket amik a speciális effektek előtt és után készültek. Nagyon érdekes és izgalmas. Ha a Tüzgyújtó remake-nél is így fognak dolgozni, akkor van rá esély, hogy egy jó kis filmet kapjunk.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Hugo Weaving nem tér vissza Smith ügynökként a Mát...
Az eredeti trilógia egyik döntő tagja nem tér vissza a A Mátrix 4-be. Hugo Weaving kijelentette, hog...
Jack Reacher írója szerint Tom Cruise túlságosan ö...
Halált megvető kaszkadőr munkájával és évtizedes sikereivel, amik között több ikonikus szerep is tal...
7 filmes ikersztár akkor és most
A filmipar egyik különlegessége az, amikor ikerpárokat használnak a filmekben. Ilyen esetben még nag...
Elza nem csak a filmben győzött, hanem a mozipénzt...
A Jégvarázs 2 az előzetes elvárások és várakozások szerint elég szépen teljesít a mozikban. A 2013-b...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.