Az oldal töltődik...
Film Parádé

Új címet kap a szellemírtók 3?

Új címet kap a szellemírtók 3?
2019.11.11. Monday
103 megtekintés
103

Egy új pletyka szerint a Ghostbusters 2020 új alcímet kaphat. Mivel a közelgő film az eredeti Ghostbusters és a Ghostbusters II közvetlen folytatásaként szolgál, Ghostbusters 3-nak és általában Ghostbusters 2020-nak hívják. A Film Studies jelentése szerint a források azt csiripelték nekik, hogy a közelgő folytatás az Afterlife (túlvilág) alcímmel jelenik meg. A pletyka már sok vitát vált ki online, de mivel a projektben részt vevő személyek még nem kommentálták a jelentéseket, fontos, hogy ne felejtsük el, hogy ez egyelőre csak pletyka.

Szerencsére a legutóbbi hírek igazak, amik nagyon felizgatták a film rajongóit, ugyanis Dan Aykroyd nemrégiben megerősítette, hogy Bill Murray visszatér az új részben. Korábban kiderült, hogy Aykroyd szintén benne lesz a filmben, Ernie Hudson-al, Sigourney Weaver-el és Annie Potts-al együtt .

Mivel Egon Spengler szerepében játszó színész, Harold Ramis 2014-ben elhunyt, jelenléte hiányozni fog a következő sorozatban, de Aykroyd azt is mondja, hogy a film  valamilyen módon tisztelegni fog előtte.

A Szellemírtók új részét Jason Reitman  rendezi aki a fia Ivan Reitman-nak, aki az eredeti két filmet rendezte. Jason a forgatókönyv írásában is részt vett a Monster House írójával, Gil Kenannal együtt.

Az új történet bemutatja a szereplőket, mint egy család, aki hazatér a kisvárosba, ahol többet megtudnak arról, hogy kik ők és milyen titkai vannak a városnak.

Függetlenül attól, hogy Afterlife elnevezést kap, vagy sem, a Szellemírtók 2020-at 2020. július 10-én jelenik meg a mozikban. Végül, bárhogy is hívják, a Ghostbusters franchise minden régi rajongójának meg kell jelölnie ezt a dátumot. Ha nem számolunk a 2016-os újraindítással, akkor ez az új folytatás lesz a valódi Szellemírtók 3 a rajongóknak, akik három évtizeden keresztül vártak rá.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Így készült a Demóna: A sötétség úrnője
Íme egy remek forgatásokról készült videó, ami bemutatja, hogy hogyan készült a Demóna: A sötétség ú...
Eszméletlen jó képek: Sztárok fiatal és idősebb ké...
Ard Gelinck művész Photoshop képei eszméletlenül jók. Több száz olyan képet csinált, amin a sztárok ...
15 vonzó színész, aki a korral még karizmatikusabb...
Az A-listás színészek jóképűek, sikeresek és híresek. Némelyikük már családos, és sokan továbbra is ...
11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepér...
A mozi aranykorában élünk, ahol a színészi színvonal nevetségesen magas. A közönség könnyen észreveh...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.