Az oldal töltődik...
Film Parádé

Új címet kap a szellemírtók 3?

Új címet kap a szellemírtók 3?
2019.11.11. Monday
103 megtekintés
103

Egy új pletyka szerint a Ghostbusters 2020 új alcímet kaphat. Mivel a közelgő film az eredeti Ghostbusters és a Ghostbusters II közvetlen folytatásaként szolgál, Ghostbusters 3-nak és általában Ghostbusters 2020-nak hívják. A Film Studies jelentése szerint a források azt csiripelték nekik, hogy a közelgő folytatás az Afterlife (túlvilág) alcímmel jelenik meg. A pletyka már sok vitát vált ki online, de mivel a projektben részt vevő személyek még nem kommentálták a jelentéseket, fontos, hogy ne felejtsük el, hogy ez egyelőre csak pletyka.

Szerencsére a legutóbbi hírek igazak, amik nagyon felizgatták a film rajongóit, ugyanis Dan Aykroyd nemrégiben megerősítette, hogy Bill Murray visszatér az új részben. Korábban kiderült, hogy Aykroyd szintén benne lesz a filmben, Ernie Hudson-al, Sigourney Weaver-el és Annie Potts-al együtt .

Mivel Egon Spengler szerepében játszó színész, Harold Ramis 2014-ben elhunyt, jelenléte hiányozni fog a következő sorozatban, de Aykroyd azt is mondja, hogy a film  valamilyen módon tisztelegni fog előtte.

A Szellemírtók új részét Jason Reitman  rendezi aki a fia Ivan Reitman-nak, aki az eredeti két filmet rendezte. Jason a forgatókönyv írásában is részt vett a Monster House írójával, Gil Kenannal együtt.

Az új történet bemutatja a szereplőket, mint egy család, aki hazatér a kisvárosba, ahol többet megtudnak arról, hogy kik ők és milyen titkai vannak a városnak.

Függetlenül attól, hogy Afterlife elnevezést kap, vagy sem, a Szellemírtók 2020-at 2020. július 10-én jelenik meg a mozikban. Végül, bárhogy is hívják, a Ghostbusters franchise minden régi rajongójának meg kell jelölnie ezt a dátumot. Ha nem számolunk a 2016-os újraindítással, akkor ez az új folytatás lesz a valódi Szellemírtók 3 a rajongóknak, akik három évtizeden keresztül vártak rá.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Az ifjú Ahmed feliratos filmelőzetes
A 13 éves Ahmed éli az átlagos kiskamasz életét, mígnem hirtelen az iszlám értékrend felé fordul és ...
A Batman és a Matrix 4 forgatása a mostani tervek ...
Úgy tűnik, hogy a The Batman és a Mátrix 4 forgatása rendben folytatódik. A COVID-19 sok stúdiónál l...
Christian Bale-nek elege van a súlyváltozásos szer...
A 45 éves színész az utóbbi néhány évben meglehetősen sok súlyváltozáson ment keresztül a szerepei m...
Vajon le tudja győzni a Terminátor a Jokert a pénz...
Nem kérdés, hogy ha izomerőben hasonlítjuk össze a Terminátort Jokerrel, akkor Jokernek egy hajszáln...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.