Az oldal töltődik...
Film Parádé

Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszoltak.

Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszoltak.
2019.11.26. Tuesday
1650 megtekintés
1650

Hat évvel az első Jégvarázs után végre folytatódik a mozikban Elza és barátainak a története. Az új rész már a nyitó hétvégén rekordot döntött, és várhatóan túl fogja szárnyalni az első rész sikereit. A nagy siker láttán felvetődik a kérdés, hogy vajon meddig követheti a közönség Arendelle hercegnőinek és barátainak a történetét. Megkérdezték a film készítőit a Jégvarázs folytatásáról a film Los Angeles-i sajtónapján.

Amikor a CinemaBlend tulajdonosa Eric Eisenberg nemrégiben leült a Jégvarázs 2 készítőivel a film Los Angeles-i sajtónapján, megkérdezte hogy lehetséges-e, hogy kap egy folytatást a film és lesz Jégvarázs 3 is. Lássuk, mit mondtak a film írói, Jennifer Lee és Chris Buck, valamint Peter Del Vecho rendező. Sajnos nem lehetett beágyazni a cikkbe a rövid videót, de itt megnézheted (angol nyelvű).

A Jégvarázs 2 végén a hercegnők szerepet cseréltek, ami azt jelezhette, hogy a film sorozat ezzel véget ér. Olaf megkérdezi, hogy folytatódni fognak-e a veszélyes kalandok és Elza ezt válaszolja: "Nem, megcsináltuk (készen vagyunk)." Ez vajon egy üzenet a közönségnek, vagy csak Elza boldog tudatlansága?

Ahogy a Jégvarázs készítői elmondták, mind a kettő Jégvarázs története úgy lett megírva, hogy teljes történetnek érezze őket a néző. Jennifer Lee azonban rámutat Chris Buck-re és azt mondja, hogy egy évet vár (Chris Buck), mielőtt átgondolja a lehetséges folytatást. Mint tudjuk, sokszor attól függ egy folytatás, hogy a közönség hogy fogadja az aktuális részt.

Amikor az első Jégvarázs megjelent a mozikban, hatalmas volt a lelkesedés, hogy a karakterekből még többet mutassanak. Az volt a Disney legsikeresebb animációs filmje, ami a boltok polcain is nagy sikert aratott.

A Jégvarázs 2 a mozipénztárakban bizonyított azzal, hogy a nyitó hétvégén bevételi rekordot döntött.

Egy másik szempont, hogy a zenehallgatók hogy reagálnak az új részre. Vajon van a második résznek akkora slágere, mint az elsőnek a Let It Go?  De van egy hihetetlenül fülbemászó dala, ami Elza második szólója a Show Yourself.

A filmet a kritikusok nem annyira kedvelik, mint az első részt. A Rotten Tomatoes -nál csak 75%-on áll, szemben az első rész 90%-ával.

Lényegében egy év múlva kiderülhet, hogy lesz-e újabb folytatása a Jégvarázsnak. Addig is nézd meg az előzeteseket (ha nem láttad még a filmet, akkor azért, ha meg igen,akkor nosztalgiából). :-)

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Két kihagyhatatlan Halálos iramban animációs film.
A Halálos iramban franchize él és virágzik, még ki tudja hány részen keresztül. Az AOK csapata megör...
90 éves Clint Eastwood és 8 gyermeke
Szinte hihetetlen, hogy a színész legenda Clint Eastwood már 90 éves. És még mindig nem áll le, pedi...
13 hihetetlen sztárkép ami nem fotó!
Egy hihetetlen válogatással szeretnénk most lenyűgözni Téged! Sheila Giovanni, brazíliai művész, tud...
Stopmozi
Szórakoztató Stopmozi videók filmrajongóknak. Emberrabló szedi áldozatait. Baglyok huhognak a szikom...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.