Az oldal töltődik...
Film Parádé

Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszoltak.

Vajon lesz Jégvarázs 3? A film készítői válaszoltak.
2019.11.26. Tuesday
3998 megtekintés
3998

Hat évvel az első Jégvarázs után végre folytatódik a mozikban Elza és barátainak a története. Az új rész már a nyitó hétvégén rekordot döntött, és várhatóan túl fogja szárnyalni az első rész sikereit. A nagy siker láttán felvetődik a kérdés, hogy vajon meddig követheti a közönség Arendelle hercegnőinek és barátainak a történetét. Megkérdezték a film készítőit a Jégvarázs folytatásáról a film Los Angeles-i sajtónapján.

Amikor a CinemaBlend tulajdonosa Eric Eisenberg nemrégiben leült a Jégvarázs 2 készítőivel a film Los Angeles-i sajtónapján, megkérdezte hogy lehetséges-e, hogy kap egy folytatást a film és lesz Jégvarázs 3 is. Lássuk, mit mondtak a film írói, Jennifer Lee és Chris Buck, valamint Peter Del Vecho rendező. Sajnos nem lehetett beágyazni a cikkbe a rövid videót, de itt megnézheted (angol nyelvű).

A Jégvarázs 2 végén a hercegnők szerepet cseréltek, ami azt jelezhette, hogy a film sorozat ezzel véget ér. Olaf megkérdezi, hogy folytatódni fognak-e a veszélyes kalandok és Elza ezt válaszolja: "Nem, megcsináltuk (készen vagyunk)." Ez vajon egy üzenet a közönségnek, vagy csak Elza boldog tudatlansága?

Ahogy a Jégvarázs készítői elmondták, mind a kettő Jégvarázs története úgy lett megírva, hogy teljes történetnek érezze őket a néző. Jennifer Lee azonban rámutat Chris Buck-re és azt mondja, hogy egy évet vár (Chris Buck), mielőtt átgondolja a lehetséges folytatást. Mint tudjuk, sokszor attól függ egy folytatás, hogy a közönség hogy fogadja az aktuális részt.

Amikor az első Jégvarázs megjelent a mozikban, hatalmas volt a lelkesedés, hogy a karakterekből még többet mutassanak. Az volt a Disney legsikeresebb animációs filmje, ami a boltok polcain is nagy sikert aratott.

A Jégvarázs 2 a mozipénztárakban bizonyított azzal, hogy a nyitó hétvégén bevételi rekordot döntött.

Egy másik szempont, hogy a zenehallgatók hogy reagálnak az új részre. Vajon van a második résznek akkora slágere, mint az elsőnek a Let It Go?  De van egy hihetetlenül fülbemászó dala, ami Elza második szólója a Show Yourself.

A filmet a kritikusok nem annyira kedvelik, mint az első részt. A Rotten Tomatoes -nál csak 75%-on áll, szemben az első rész 90%-ával.

Lényegében egy év múlva kiderülhet, hogy lesz-e újabb folytatása a Jégvarázsnak. Addig is nézd meg az előzeteseket (ha nem láttad még a filmet, akkor azért, ha meg igen,akkor nosztalgiából). :-)

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Új teaser került fel a Csillagok háborúja: Skywalk...
Új, fél perces TV előzetes jelent meg a Star Wars : Skywalker kora-hoz, ami sok olyan jelenetet tart...
11 szinész aki extrém dolgot tett egy filmszerepér...
A mozi aranykorában élünk, ahol a színészi színvonal nevetségesen magas. A közönség könnyen észreveh...
Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal...
A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült vide...
Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboo...
Nemrég még úgy tűnt, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban, neve...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.