Az oldal töltődik...
Film Parádé

Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. Friss hírek jöttek róla.

Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. Friss hírek jöttek róla.
2019.12.23. Monday
19 megtekintés
19
Akció filmek
Horror filmek
Sci-Fi filmek

Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film magyarországi bemutatója 2020. április 2-re van kitűzve, de a projekt eléggé akadozik és nagyon kevés információt adtak ki eddig róla. A Marvel rajongói már azt gondolhatják, hogy a régóta várt film soha nem fog napvilágot látni, miután a Disney és a Fox üzlet idén év elején lezárult.

A hányattatott sorsú Új mutánsok-hoz az első előzetes már két éve kijött. Ezt érdemes is megnézni:

Az Új mutánsok illusztrátora, Bill Sienkiewicz áll a friss hírek mögött. Az illusztrátor Kevin Smith Fatman Beyond című műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy valójában Ő már látta az Új mutánsok legújabb előzetesét. A rajongók több mint két éve várják a filmet, tehát ez mindenképp kiváló hír mindenkinek, aki ilyen sokáig várt.

Bill a következőt mondta a műsorban:

"Nem tudom, megengedhetem-e magamnak, hogy beszéljek erről, de elmondom, hogy a az Új mutánsok film, bármit is hallottál róla az utóbbi pár évben... két nappal ezelőtt megkaptam Josh Boone-tól, a film rendezőjétől a legújabb előzetest. Eddig is dolgoztak a filmen, és a továbbiakban is lesz még vele meló, de amit láttam, az fenomenális. Kirázott tőle a hideg. Úgy tűnik, ennek pont a Disney-Fox-ügylet az oka – bármi is történt, a Marvel végre áldását adta a filmre. Amit összehoztak, sokkal marvelesebbnek hat, de még ezzel együtt is a helyén vannak a horrorelemek."

A horror elemek voltak azok a dolgok, amelyeket a Marvel rajongói féltettek, hogy elvesznek, amikor a Disney átvette a projektet. Úgy tűnik azonban, hogy ezek az elemek még mindig a helyükön vannak. Ami a januári előzetes kiadást illeti, Josh Boone rendező a Twitteren válaszolt egy rajongónak, amely szerint a jövő hónapban érkezik. Konkrét dátumot nem említettek, de december már majdnem véget ért, így már nem kell túl sokáig várnunk rá.

Az Új mutánsoknak eredetileg 2018 áprilisában kellett volna megjelennie a mozikban, de azt 2019 februárjába, majd 2019 augusztusába ismét elhalasztották. Mindezek a kiadási dátumok jöttek és eltűntek, és most várhatóan 2020 április lesz az amikor a film végre láthatjuk a mozikban, vagy a Disney + -on. Még nem hivatalos, hogy hol lesz látható, de ha az új trailer megjelenik, akkor a közeljövőben talán kapunk erről is új információkat.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

11 dolog amit tuti nem tudtál Dwayne Johnson-ról
Dwayne Johnson egy igazi sztár, akit a férfiak és a nők is szeretnek. Rengeteg jó filmmel büszkélked...
Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboo...
Nemrég még úgy tűnt, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban, neve...
Premier előtt eldől a filmek sorsa. Szakértőktől m...
Hang forog! Kamera forog! Csapó! És tessék…felvétel! A hazai filmgyártás sok tekintetben megújult a ...
Így néznek ki a Gyűrűk Ura szereplői 16 év eltelté...
Az Amazon 2017 novemberében szerezte meg J.R.R. Tolkien hagyatékának megfilmesítési jogait, és a stú...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.