Az oldal töltődik...
Film Parádé

Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. Friss hírek jöttek róla.

Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. Friss hírek jöttek róla.
2019.12.23. Monday
18 megtekintés
18
Akció filmek
Horror filmek
Sci-Fi filmek

Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film magyarországi bemutatója 2020. április 2-re van kitűzve, de a projekt eléggé akadozik és nagyon kevés információt adtak ki eddig róla. A Marvel rajongói már azt gondolhatják, hogy a régóta várt film soha nem fog napvilágot látni, miután a Disney és a Fox üzlet idén év elején lezárult.

A hányattatott sorsú Új mutánsok-hoz az első előzetes már két éve kijött. Ezt érdemes is megnézni:

Az Új mutánsok illusztrátora, Bill Sienkiewicz áll a friss hírek mögött. Az illusztrátor Kevin Smith Fatman Beyond című műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy valójában Ő már látta az Új mutánsok legújabb előzetesét. A rajongók több mint két éve várják a filmet, tehát ez mindenképp kiváló hír mindenkinek, aki ilyen sokáig várt.

Bill a következőt mondta a műsorban:

"Nem tudom, megengedhetem-e magamnak, hogy beszéljek erről, de elmondom, hogy a az Új mutánsok film, bármit is hallottál róla az utóbbi pár évben... két nappal ezelőtt megkaptam Josh Boone-tól, a film rendezőjétől a legújabb előzetest. Eddig is dolgoztak a filmen, és a továbbiakban is lesz még vele meló, de amit láttam, az fenomenális. Kirázott tőle a hideg. Úgy tűnik, ennek pont a Disney-Fox-ügylet az oka – bármi is történt, a Marvel végre áldását adta a filmre. Amit összehoztak, sokkal marvelesebbnek hat, de még ezzel együtt is a helyén vannak a horrorelemek."

A horror elemek voltak azok a dolgok, amelyeket a Marvel rajongói féltettek, hogy elvesznek, amikor a Disney átvette a projektet. Úgy tűnik azonban, hogy ezek az elemek még mindig a helyükön vannak. Ami a januári előzetes kiadást illeti, Josh Boone rendező a Twitteren válaszolt egy rajongónak, amely szerint a jövő hónapban érkezik. Konkrét dátumot nem említettek, de december már majdnem véget ért, így már nem kell túl sokáig várnunk rá.

Az Új mutánsoknak eredetileg 2018 áprilisában kellett volna megjelennie a mozikban, de azt 2019 februárjába, majd 2019 augusztusába ismét elhalasztották. Mindezek a kiadási dátumok jöttek és eltűntek, és most várhatóan 2020 április lesz az amikor a film végre láthatjuk a mozikban, vagy a Disney + -on. Még nem hivatalos, hogy hol lesz látható, de ha az új trailer megjelenik, akkor a közeljövőben talán kapunk erről is új információkat.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Egy évet fog csúszni a Halálos iramban 9 a koronav...
Azt hiszem most nem csak Vin Diesel nézhet ilyen mérgesen, hanem a rajongók is, akik a nemrég bemuta...
Az ifjú Ahmed feliratos filmelőzetes
A 13 éves Ahmed éli az átlagos kiskamasz életét, mígnem hirtelen az iszlám értékrend felé fordul és ...
Kiszivárgott friss fotókon Batman teljes denevérru...
Most láthatjuk először Robert Pattinson batman viseletét teljes egészében . A kiszivárgott képek nag...
Ikonikus filmszerepek az eredetileg tervezett szer...
A filmgyártás egy trükkös üzlet, ahol a tervek egy pillanat alatt összekuszálódhatnak. Ma Johnny Dep...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.