Az oldal töltődik...
Film Parádé

Wesley Snipes elárult pár titkot az Amerikába jöttem 2 karakteréről

Wesley Snipes elárult pár titkot az Amerikába jöttem 2 karakteréről
2019.12.15. Sunday
516 megtekintés
516

Az Amerikába jöttem 2 visszahoz sok sztárt az eredeti filmből. A Penge sztárja, Wesley Snipes az egyik azon kevés új arcok közül, aki főszerepben csatlakozik a projekthez. Korábban már kiderült, hogy Snipes szerepelni fog a filmben, de a karakteréről eddig nem derült még ki semmi. Nemrégiben a torontói nemzetközi filmfesztiválon felszólaló Wesley Snipest megkérdezték az Amerikába jöttem 2-ben betöltött szerepéről. A színész afrikai akcentussal tündökölt, miközben ismertette ezeket a részleteket a karakteréről.

"A rosszfiút fogom játszani. A karakterem nem igazán rossz fiú, csak egy meg nem értett fickó. A neve Eazie tábornok és Akeem herceg (Eddie Murphy) szomszédságában él. Megpróbálják kidolgozni, hogy a két királyság hogy tudna összeférni. Mindenkinek jobb lenne, ha a két királyság jól összeférne. Ha ez nem jön össze, akkor nagy szomorúság lesz mindenfelé. Néhány ember nem lesz túl boldog. A csirkék nem fognak futni, a tehenek nem fognak bőgni és a bárányok nem fognak bégetni, semmi se fog történni."

Az eredeti film sok csillaga visszatér az Amerikába jöttem 2 programba. Természetesen Eddie Murphy visszatér Akeem herceg főszerepébe, aki most Zamunda királya lesz. Arsenio Hall szintén visszatér, mint a bátyja, Semmi. Megerősítették a következők visszatérését is: Shari Headley, John Amos, Louie Anderson, Vanessa Bell Calloway, Paul Bates és James Earl Jones, mint Jaffe Joffer. Valószínű, hogy látunk másokat is. A filmhez új szereplőként csatlakozik Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler és KiKi Layne.

Az Amerikába jöttem második részét 2020 december 18-ára várják a mozikba. Meglátjuk, hogy lesz-e annyira szórakoztató a folytatása Akeem második utazásának az Egyesült Államokba, mint az első filmnek, de minden jó hozzávaló biztosan meg van.

forrás:movieweb.com

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett:

Neked ajánljuk:

Joker lenyomta a Deadpool 2-t
Joker lenyomta a Deadpool 2-t a korhatáros filmek bevételi listáján. Ryan Reynolds twitter üzenetben...
BRÉKING!!! Itthon is betesz a moziknak a koronavír...
Nem sokkal 3 óra előtt a Magyar Közlönyben is megjelent a kormányrendelet, miszerint a kormány elren...
90 éves Clint Eastwood és 8 gyermeke
Szinte hihetetlen, hogy a színész legenda Clint Eastwood már 90 éves. És még mindig nem áll le, pedi...
Terminator: Sötét végzet szöuli premier
Arnold Schwarzenegger újra találkozott Linda Hamiltonnal és Mackenzie Davis-szel a Terminator: Sötét...

Hozzászólások:


Láttad a filmet, vagy csak van róla véleményed? Írd meg!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.