Az oldal töltődik...
Film Parádé

FILMHÍREK - SZTÁRPLETYKÁK

Ha szereted a film hireket, akkor jó helyen jársz! Ezen az oldalon találod időrendben listázva a legújabb filmhíreket és sztárhíreket napi frissítésben. Olvasd el a legújabb film híreket és sztárpletykákat! A mozi hírek között olvashatsz minden filmmel kapcsolatos témát vegyesen, mint pl. ki, milyen filmben szerepel, mi történt a forgatáson, stb. A sztárokról elsősorban filmekkel kapcsolatos pletykákat olvashatsz.

Két kihagyhatatlan Halálos iramban animációs film.
2020.05.29. Friday
21 megtekintés
21
A Halálos iramban franchize él és virágzik, még ki tudja hány részen keresztül. Az AOK csapata megörvendeztette a rajongókat egy animációs filmmel, ami a Halálos iramban 99. részének a gondolatával játszik el. Meg kell hagyni, szórakoztatóra sikerült a videó. A második videó pedig azt mutatja be, hogy mi lenne, ha a filmben valóságnak megfelelő dolgok történnének. Kihagyhatatlan mindkét videó.
Úton van a Bad Boys 4
2020.05.11. Monday
39 megtekintés
39
Jerry Bruckheimer nyilatkozott a készülő Bad Boys 4-ről. Jó úton haladnak a készítéssel, így nagy esély van arra, hogy Mike-t és Marcus-t még egyszer együtt láthassuk, ahogy üldözik a bűnt. A Bad Boys harmadik része ez év elején jelent meg, ami majdnem két évtized elteltével visszahozta a franchise-t a nagy képernyőre. A Sony nagyon elégedett volt az eredményekkel, ami arra készteti őket, hogy Will Smith és Martin Lawrence visszatérjenek.
Szilágyi István emlékére
2020.05.05. Tuesday
61 megtekintés
61
Május 3-án érkezett a szomorú hír, hogy meghalt Szilágyi István színművész és még szomorbb, hogy gyilkosság áldozata lett. A tragikus sorsú színész nem csak tévé- és játékfilmekben játszott, hanem szinpadon is sokszor szerepelt. Sajnos az idő eljárt István felett aki környékbeliek szerint a mérhetetlen szegénységben élt az utóbbi időkben. Az egykor sikeres színész házánál mindennaposak voltak a botrányok.
Na ezt jól eltolták! John Wick 4 és a Fűrész reboot tovább csúszik
2020.05.03. Sunday
17 megtekintés
17
Nemrég még úgy tűnt, hogy a Mátrix 4 és a John Wick 4 ugyanazon a napon jelenik meg a mozikban, nevezetesen 2021. május 21. Na most ez a dolog megoldódni látszik, mivel új megjelenési dátumot adtak ki a John Wick 4-nek. A Lionsgate a Fűrész-franchise legújabb darabjának május 15-ei bemutatását is eltolta. Remélhetőleg ezek már végső dátumot kaptak.
Orvosi jelenetek a filmekben és a valóságban
2020.04.30. Thursday
12 megtekintés
12
Sokszor lehet látni a filmekben és a TV-műsorokban olyan jeleneteket, mint például az újraélesztés, vagy műtétek.A filmekben ezeknek a jeleneteknek az árázolása sokszor eltér a való élettől. Ezen kívül vannak a filmekben olyan jelenetek is, amik a való életben meg sem történhetnek. A következő összeállításban megnézheted a filmbeli és a való élet orvosi jeleneteinek összevetését.
11 meglepő forgatási kép a kedvenc filmjeidből
2020.04.26. Sunday
60 megtekintés
60
Mindenki legalább egyszer gondolt már arra, hogy milyen jó lenne belesni az ikonikus filmek forgatására, hogy megnézze a színészeket, a kaszkadőröket és a rendezőket, miközben készítik a mindenkit elbűvölő jeleneteket. Míg a film rajongói szerte a világon továbbra is arról álmodoznak, hogy kedvenc filmeik mögé kukkanthatnak, nézd meg ezeket a forgatásokon készült fotókat.
Eredetileg egész más lett volna a Gladiátor vége
2020.04.19. Sunday
68 megtekintés
68
Szinte hihetetlen, hogy a Gladiátor moziba kerülése óta eltelt már 20 év. kevésbé köztudott, hogy a közönség és az Oscar-díjak nagy kedvencének a forgatókönyvét még hetekkel a forgatás befejezése előtt is többször módosították. A kerek évforduló alkalmából nyilatkozott Russel Crowe az Empire magazinnak a forgatókönyv módosításáról.
Karanténkonyha, avagy ki mondta, hogy csak unatkozni lehet a karanténban
2020.04.17. Friday
25 megtekintés
25
Kovács Fanni és Hosszú Norbert úgy döntöttek, hogy egy kis szórakozással ütik el az idejüket a koronavírus miatti karanténban. Azt lehet mondani, hogy egy ragyogó módszert találtak és látványos tevékenységet találtak ki. Mivel filmrajongók, azt találták ki, hogy ikonikus filmjeleneteket utánoznak a kezük ügyébe kerülő eszközökkel, ami nagyon szórakoztató képeket eredményezett.
A Top Gun 2: Maverick késés nélkül készül el, nyilatkozott a rendező
2020.04.12. Sunday
10 megtekintés
10
A kultikus klasszikus Top Gun rajongói izgatottan várják a film folytatásáról szóló híreket. Sok eredeti szereplő visszatért, köztük Tom Cruise a Maverick címszerepében. Noha a filmet nyáron jelentették volna meg, a váratlan lezárási körülmények kényszerítették a készítõket, hogy a megjelenés dátumát decemberre helyezzék. A film rendezője, Joseph Kosinski beszélt a ComicBook.com-nak a film állapotáról és a késéssel kapcsolatban.
11 emlékezetes jelenet amikor Paul Walker-t CGI-vel helyettesítették
2020.04.10. Friday
69 megtekintés
69
Paul Walker sajnálatos halála kényszerhelyzet elé állította a Halálos iramban 7 készítőit, akiknek az egyik főszereplő nélkül kellett leforgatniuk a film hátralévő jeleneteit. Szerencsére a modern technológia és Paul testvéreinek a segítségével sikerült elkészíteni a hiányzó jeleneteket. Íme 11 emlékezetes jelenet amikor nem Paul Walker játszotta el Brian O'Conner-t A Halálos iramban 7-ben.
11 érdekesség Claire Danes színésznőről amit talán Te se tudtál
2020.04.08. Wednesday
10 megtekintés
10
A gyönyörű Claire Danes a Homeland – A belső ellenség TV filmsorozat főszereplője április 12-én ünnepli a 40. születésnapját. Mindannyian tudjuk, hogy rendkívül tehetséges és számos elismerést kapott már a munkájáért. Íme néhány kevésbé ismert tény arról a nőről, aki először Angela Chase-ként nyerte el a szívünket a My So Called Life filmsorozat főszereplőjeként.
Freddy Krueger is arra kér maradj otthon
2020.04.06. Monday
21 megtekintés
21
A Just Parody új alkotásában Freddy Krueger arra kér Győrfi Pál hangján, hogy maradj otthon. Az elkészült videó természetesen nem a vészhelyzetet gúnyolja, vagy a betegséggel viccel (ahogy erre a végén a Just Parody külön fel is hívja a figyelmet).. Csupán egy derűsebb videós színfolt akar lenni ezekben nyomasztó hetekben. Azt lehet mondani, hogy Freddy Krueger alakja egy remek választás volt a jelenlegi helyzethez.
11 váratlan cameoszerep, ami a híres filmeket még érdekesebbé tette
2020.04.04. Saturday
23 megtekintés
23
A filmes cameoszerep fogalmát a legendás rendező, Alfred Hitchcock népszerűsítette, aki szinte az összes filmjében megjelent. Hollywood gyorsan rájött, hogy ebből a gyakorlatból is profitálhatnak, és elkezdte felkérni az A-listán szereplőket rövid, de felejthetetlen előadásokra a filmekben. Ebben a válogatásban 15 kedvenc mozis pillanat szerepel, ahol ikonikus sztárok jelentek meg váratlanul.
11 filmes pár akkor és most
2020.03.31. Tuesday
19 megtekintés
19
A romantikus, szerelmes filmek ideális programot nyújtanak egy meghitt estére. Ezeknek a filmeknek talán a legfontosabb része a jó szereplőválasztás aminek az az eredménye, hogy a színészek között jó a kémia, mely nyomot hagy a közönségben, és arra késztet minket, hogy nagyon hosszú ideig emlékezzünk a történetre és ezeknek a karaktereknek az arcára. Nézzük hát hogy néztek ki a kedvenc filmekben akkoriban a sztárok és hogy néznek ki manapság.
Meghalt a Trónok harca egyik kedvence
2020.03.28. Saturday
61 megtekintés
61
Tegnap érkezett a szomorú hír, hogy Odin a kutya, aki a Trónok harcában Brandon Stark rémfarkasát alakította, sajnos meghalt. Odin az Északi Inuit fajtájú kutya, akit rajongók milliói láthattak szerte a világon, amikor az HBO sorozat legelső részében bemutatkozott, mint Nyár, Bran Stark rémfarkasa. A rémfarkas a Stark-ház címerállata. Olyan farkasfaj, amely nagyobb termetű és intelligensebb az átlagos farkasnál.
7 filmes ikersztár akkor és most
2020.03.26. Thursday
59 megtekintés
59
A filmipar egyik különlegessége az, amikor ikerpárokat használnak a filmekben. Ilyen esetben még nagyobb hype-ot is el lehet velük érni. Az ikerpárok karrierje az egyedülálló színészekhez hasonlóan hosszan sikeres is lehet, vagy egy pillanat alatt el is halványulhat. Természetesen az ikreknél is a színészi teljesítményen és a menedzselésen is sok múlik. Ebben a válogatásban nyolc népszerű ikerpárt találsz akkor és most képekkel.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

Legnézettebb filmhírek:

Így néznek ki a Gyűrűk Ura szereplői 16 év eltelté...
2019.12.28. Saturday
3259 megtekintés
3259
Az Amazon 2017 novemberében szerezte meg J.R.R. Tolkien hagyatékának megfilmesítési jogait, és a stúdió minden idők legdrágább sorozatát tervezik össz...
Filmbeli ijesztő lények, akik valójában csinos szi...
2019.12.29. Sunday
2211 megtekintés
2211
Vannak olyan filmbeli szerepek, amikor az ismert színészeket sminkekkel, maszkokkal és számítógépes technológiával változtatják meg, de a szereplő mög...
11 híresség és a gyereke, akik nagyon hasonlítanak...
2020.01.03. Friday
1750 megtekintés
1750
A gyerekek gyakran hasonlítanak a szüleikre, főleg amikor megjelenésről van szó - így működik a genetika. Sokszor látni olyan anyát és lányát, vagy ap...
11 színésznő, aki elég bátor volt, hogy feláldozza...
2019.12.19. Thursday
1652 megtekintés
1652
Az igazán tehetséges színésznők sok különféle szerepet játszhatnak el, beleértve azokat is, amelyekben igazán vonzó nőkké kell válniuk. Annak érdekébe...
13 híres színésznő, aki természetesen öregedett és...
2020.01.07. Tuesday
1405 megtekintés
1405
Sandra Bullock egyszer egy interjúban elmesélte, hogy a fia egyszer megkérdezte tőle, hogy miért ráncos az arca. "Nos, remélem, hogy néhány a ráncok k...