Az oldal töltődik...
Film Parádé

HÁBORÚS FILMEK

Greyhound csatahajó szinkronos előzetes
2020.03.22. Sunday
44 megtekintés
44
A kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas Tom Hanks az 1998-as Ryan közlegény megmentése óta nem szerepelt II. világháborús filmben. A történetben Ernest Krause parancsnok (Tom Hanks) irányítása alatt egy 37 szövetséges hajóból álló konvoj halad keresztül az Atlanti-óceán északi részén, nyomukban egy csapat német tengeralattjáróval. Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik a film.
Greyhound előzetes
2020.03.07. Saturday
41 megtekintés
41
Az Oscar- és Golden Globe-díjas Tom Hanks az 1998-as Ryan közlegény megmentése óta nem szerepelt II. világháborús filmben. A történetben Ernest Krause parancsnok irányítása alatt 37 szövetséges hajóból álló konvoj halad keresztül az Atlanti-óceán északi részén, nyomukban egy csapat német tengeralattjáróval. Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik a film, melynek nem csak főszereplője Tom Hanks, hanem a forgatókönyv írásában is részt vett.
Felújítva újra mozikba kerül a Jöjj és lásd! háborús film. Itt az előzetese.
2019.12.28. Saturday
26 megtekintés
26
Az utóbbi években az olyan filmek, mint a Schindler listája meg a Ryan közlegény megmentése szoktak szerepelni azokban a vitákban, amik a legjobb háborús filmekről szoktak zajlani. Sajnos az egyik legjobb háborús filmet, az 1985-ös Jöjj és lásd!-ot méltatlanul elfeledték. Szerencsére, a Janus Films a közelmúltban újratervezte a filmet, amely 2K-s helyreállítási javítást kapott, és újra adni fogják a mozikban. A film nagyon durva jeleneteket is tartalmaz.
Új előzetest kapott az 1917. Ezt a filmet látni kell.
2019.12.19. Thursday
65 megtekintés
65
Új filmelőzetest kapott Sam Mendes (Skyfall, Amerikai szépség) gyönyörűen fényképezett, elképesztően feszült atmoszférájú filmje. A film egyik különlegessége, hogy látszólag vágás nélkül kerül a nézők elé a két katona élet-halál harca, olyan érzést keltve, mintha valós időben követnék nyomon az izgalmas akciókat. Az új előzetesből is látszik, hogy ez milyen jól sikerült háborús film lesz.
1917 szinkronos filmelőzetes
2019.11.08. Friday
12 megtekintés
12
Ütős lett Sam Mendes első világháborús filmjének magyar szinkronos előzetese. A film tuti tetszeni fog azoknak, akik a háborús filmeket szeretik. Nézd meg most! Egy angol nyelvű trailert plusz egy meglepetés videót is megnézhetsz vele együtt.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.