Az oldal töltődik...
Film Parádé

HÁBORÚS FILMEK

Felújítva újra mozikba kerül a Jöjj és lásd! háborús film. Itt az előzetese.
2019.12.28. Saturday
26 megtekintés
26
Az utóbbi években az olyan filmek, mint a Schindler listája meg a Ryan közlegény megmentése szoktak szerepelni azokban a vitákban, amik a legjobb háborús filmekről szoktak zajlani. Sajnos az egyik legjobb háborús filmet, az 1985-ös Jöjj és lásd!-ot méltatlanul elfeledték. Szerencsére, a Janus Films a közelmúltban újratervezte a filmet, amely 2K-s helyreállítási javítást kapott, és újra adni fogják a mozikban. A film nagyon durva jeleneteket is tartalmaz.
Új előzetest kapott az 1917. Ezt a filmet látni kell.
2019.12.19. Thursday
65 megtekintés
65
Új filmelőzetest kapott Sam Mendes (Skyfall, Amerikai szépség) gyönyörűen fényképezett, elképesztően feszült atmoszférájú filmje. A film egyik különlegessége, hogy látszólag vágás nélkül kerül a nézők elé a két katona élet-halál harca, olyan érzést keltve, mintha valós időben követnék nyomon az izgalmas akciókat. Az új előzetesből is látszik, hogy ez milyen jól sikerült háborús film lesz.
1917 szinkronos filmelőzetes
2019.11.08. Friday
12 megtekintés
12
Ütős lett Sam Mendes első világháborús filmjének magyar szinkronos előzetese. A film tuti tetszeni fog azoknak, akik a háborús filmeket szeretik. Nézd meg most! Egy angol nyelvű trailert plusz egy meglepetés videót is megnézhetsz vele együtt.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.