Az oldal töltődik...
Film Parádé

HORROR FILMEK

Vadászat filmelőzetes.
2020.02.12. Wednesday
66 megtekintés
66
Emma Roberts és Hilary Swank új horrorfilmjében a dark weben szerveződő, titkos elit csoport nagyon gazdag és nagyon unatkozó tagjai állatok helyett emberekre vadásznak pusztán szórakozásból. Az áldozatok szerepét 12 ártatlan emberre osztják, akik egy napon egy tisztáson ébrednek és nem tudják miért vannak ott és hogyan kerültek oda. Az elit csoport tervébe hiba csúszik: a trófeának szánt emberek egyike áldozatból vadásszá válik.
A láthatatlan ember új előzetese elég stresszesre sikerült
2020.02.09. Sunday
66 megtekintés
66
A láthatatlan ember legújabb előzetese elég beszaratósra sikerült. Több kulcsjelenetet is bemutatnak a filmből. A film főhőse Cecilia, akit a pasija eléggé elnyom, míg a lány elmenekül tőle. A tudós látszólag öngyilkos lesz és a lányra hagyja az elképesztő vagyonát. Cecilia egy idő után elkezdi gyanítani, hogy a férfi nem is lett öngyilkos, hanem inkább őt terrorizálja. Az emberek persze nem hisznek neki.
Brahms: The Boy 2 filmelőzetes
2020.01.08. Wednesday
35 megtekintés
35
Megjelent a Brahms: The Boy 2 első előzetese, amely visszahozza a hátborzongató Brahms babát egy újabb terror-játék-akcióért. Ebben az új részben Brahms Katie Holmes-t (Liza) fogja terrorizálni. A család egy új kastélyba költözik, ahol a fiú megtalálja az erdőben a Brahms babát és kiássa. Az anya azt gondolja, hogy az egész hátborzongató, de engedi, mert ez boldoggá teszi a fiát. Mint látjuk, ez valószínűleg rossz lépés volt.
Durva filmelőzetes érkezett az Új mutánshoz
2020.01.06. Monday
34 megtekintés
34
Az Új mutánsoknak eredetileg 2018 áprilisában kellett volna megjelennie a mozikban, de azt 2019 februárjába, majd 2019 augusztusába ismét elhalasztották. Mindezek a kiadási dátumok jöttek és eltűntek, és most várhatóan 2020 április 2-ától végre mozikba is fog kerülni. A friss filmelőzetes elég ütősre sikerült. Mindenképp hanggal nézd meg és ne igyál közben, ha nem akarsz megfulladni, mert a zenei aláfestés is brutál jó főleg egy jó.
Befutott a Jancsi és Juliska horror verziójának az első filmelőzetese
2020.01.03. Friday
92 megtekintés
92
Az alapból is horrorisztikus Grimm mese, a Jancsi és Juliska (Gretel & Hansel) horror film változatához kijött az első filmelőzetes. Oz Perkins annak az Anthony Perkins-nek a fia, aki az Amerikai Psychó-t rendezte annak idején. Az előzetes alapján az alma nem esett messze a fájától. A film tényleg nagyon félelmetes alkotásnak ígérkezik. Tele van a szokásos horror elemekkel. Nézd meg a trailert.
Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. Friss hírek jöttek róla.
2019.12.23. Monday
18 megtekintés
18
Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film magyarországi bemutatója 2020. április 2-re van kitűzve, de a projekt eléggé akadozik és nagyon kevés információt adtak ki eddig róla. A Marvel rajongói már azt gondolhatják, hogy a régóta várt film soha nem fog napvilágot látni, miután a Disney és a Fox üzlet idén év elején lezárult. Lássuk mit tudunk jelenleg.
Hivatali eltávozás szinkronos filmelőzetes
2019.12.10. Tuesday
7 megtekintés
7
Az ehető evőeszközöket gyártó cég megalomániás vezetője Lucy (Demi Moore) a fejébe veszi, hogy egy összetartóbb csapattal jobb eredményeket érhetnek el, ezért megszervez egy csapatépítő túrát Új-Mexikóba. A túravezető remek ötlete, hogy egy korábban még felfedezetlen barlangban kell építeni a csapatot , be is jön, miután a barlang szája beomlik. Innen indulhat az igazi csapatépítés, vagy leépítés (enni ugye csak kell).
Fekete karácsony (2019) szinkronizált filmelőzetes
2019.12.09. Monday
11 megtekintés
11
A közkedvelt 1974-es Fekete karácsony remake-je. Az amerikai horror-thriller középpontjában a Hawthorne Főiskola áll. A karácsony közeledtével valakik elkezdenek vadászni a diáklányokra. Persze a diáklányok ezt nem díjazzák és megpróbálnak minden erejükkel ellenállni. Az előzetes még egy átlagos téliszünet előtti bulizással és piálással indul, aztán beindulnak az események, amikor egy jégcsappal leszúrják Helenát.
A vágyak szigete szinkronos filmelőzetes
2019.11.22. Friday
172 megtekintés
172
Amerikában futott a 70-es 80-as években egy nagy sikerű kaland-vígjáték sorozat a Fantasy Island. A vágyak szigete ennek a sorozatnak a horror adaptációja. Az eredeti sorozatban a szigetre érkezők vágya teljesült, ami általában problémákhoz is vezetett. Most ez annyiban fog bővülni, hogy nem csak problémához vezet a vágyak teljkesülése, hanem súlyos árat is kell fizessenek a szereplők.
Az átok háza szinkronos előzetes
2019.11.09. Saturday
6 megtekintés
6
Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra. Nézd meg az előzetest most, de vigyázz, mert 16 éven felüli tartalom!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.