Az oldal töltődik...
Film Parádé

HORROR FILMEK

Itt vannak a legjobb horror témájú filmekről szóló cikkek napi frissítésben. A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A horrorfilmek jellemző félelemkeltő jelenségei a szörnyek, sorozatgyilkosok, démonok, gonosz lelkek, kísértetek, vámpírok, farkasemberek és zombik. Sokszor erős hanghatások is növelik a hatást, mint például vérfagyasztó sikolyok.

Freddy Krueger is arra kér maradj otthon
2020.04.06. Monday
22 megtekintés
22
A Just Parody új alkotásában Freddy Krueger arra kér Győrfi Pál hangján, hogy maradj otthon. Az elkészült videó természetesen nem a vészhelyzetet gúnyolja, vagy a betegséggel viccel (ahogy erre a végén a Just Parody külön fel is hívja a figyelmet).. Csupán egy derűsebb videós színfolt akar lenni ezekben nyomasztó hetekben. Azt lehet mondani, hogy Freddy Krueger alakja egy remek választás volt a jelenlegi helyzethez.
Vonat Busanba 2 előzetes
2020.04.02. Thursday
10 megtekintés
10
Befutott a Vonat Busanba második részének az első előzetese. Ha szereted a zombi darálást, akkor ez tetszeni fog. A zombiexpressz befutása az előzetes tervek alapján augusztusra várható és eddig nincs szó arról, hogy késne. A történet sajnos eléggé klappol a mostani koronavírusos járványhoz annyi különbséggel, hogy a való életben nem rohangálnak vérszomjas zombik. A második rész az előző rész után játszódik négy évvel.
Only filmelőzetes
2020.02.22. Saturday
16 megtekintés
16
Egy üstökös elhoz a földre egy rejtélyes vírust, ami a földön élő összes nőt megöli, kivéve a főszereplő pár női tagját. A párnak természetesen rejtőzködnie és menekülnie kell azok elől, akik szeretnék megölni a nőt. A rejtekhellyé alakított lakásukból elmenekülnek az erőbe. Érdekes elképzelés a film története. Valyon mi lenne így az emberiséggel és egyáltalán miért akarják megölni Evát?
Vadászat filmelőzetes.
2020.02.12. Wednesday
67 megtekintés
67
Emma Roberts és Hilary Swank új horrorfilmjében a dark weben szerveződő, titkos elit csoport nagyon gazdag és nagyon unatkozó tagjai állatok helyett emberekre vadásznak pusztán szórakozásból. Az áldozatok szerepét 12 ártatlan emberre osztják, akik egy napon egy tisztáson ébrednek és nem tudják miért vannak ott és hogyan kerültek oda. Az elit csoport tervébe hiba csúszik: a trófeának szánt emberek egyike áldozatból vadásszá válik.
A láthatatlan ember új előzetese elég stresszesre sikerült
2020.02.09. Sunday
68 megtekintés
68
A láthatatlan ember legújabb előzetese elég beszaratósra sikerült. Több kulcsjelenetet is bemutatnak a filmből. A film főhőse Cecilia, akit a pasija eléggé elnyom, míg a lány elmenekül tőle. A tudós látszólag öngyilkos lesz és a lányra hagyja az elképesztő vagyonát. Cecilia egy idő után elkezdi gyanítani, hogy a férfi nem is lett öngyilkos, hanem inkább őt terrorizálja. Az emberek persze nem hisznek neki.
Brahms: The Boy 2 filmelőzetes
2020.01.08. Wednesday
36 megtekintés
36
Megjelent a Brahms: The Boy 2 első előzetese, amely visszahozza a hátborzongató Brahms babát egy újabb terror-játék-akcióért. Ebben az új részben Brahms Katie Holmes-t (Liza) fogja terrorizálni. A család egy új kastélyba költözik, ahol a fiú megtalálja az erdőben a Brahms babát és kiássa. Az anya azt gondolja, hogy az egész hátborzongató, de engedi, mert ez boldoggá teszi a fiát. Mint látjuk, ez valószínűleg rossz lépés volt.
Durva filmelőzetes érkezett az Új mutánshoz
2020.01.06. Monday
35 megtekintés
35
Az Új mutánsoknak eredetileg 2018 áprilisában kellett volna megjelennie a mozikban, de azt 2019 februárjába, majd 2019 augusztusába ismét elhalasztották. Mindezek a kiadási dátumok jöttek és eltűntek, és most várhatóan 2020 április 2-ától végre mozikba is fog kerülni. A friss filmelőzetes elég ütősre sikerült. Mindenképp hanggal nézd meg és ne igyál közben, ha nem akarsz megfulladni, mert a zenei aláfestés is brutál jó főleg egy jó.
Befutott a Jancsi és Juliska horror verziójának az első filmelőzetese
2020.01.03. Friday
93 megtekintés
93
Az alapból is horrorisztikus Grimm mese, a Jancsi és Juliska (Gretel & Hansel) horror film változatához kijött az első filmelőzetes. Oz Perkins annak az Anthony Perkins-nek a fia, aki az Amerikai Psychó-t rendezte annak idején. Az előzetes alapján az alma nem esett messze a fájától. A film tényleg nagyon félelmetes alkotásnak ígérkezik. Tele van a szokásos horror elemekkel. Nézd meg a trailert.
Úgy tűnik, végre lesz valami az Új mutánsok-ból. Friss hírek jöttek róla.
2019.12.23. Monday
19 megtekintés
19
Az Új mutánsok projekt továbbra is halad előre. Januárban várható egy új trailer a filmhez. A film magyarországi bemutatója 2020. április 2-re van kitűzve, de a projekt eléggé akadozik és nagyon kevés információt adtak ki eddig róla. A Marvel rajongói már azt gondolhatják, hogy a régóta várt film soha nem fog napvilágot látni, miután a Disney és a Fox üzlet idén év elején lezárult. Lássuk mit tudunk jelenleg.
Hivatali eltávozás szinkronos filmelőzetes
2019.12.10. Tuesday
8 megtekintés
8
Az ehető evőeszközöket gyártó cég megalomániás vezetője Lucy (Demi Moore) a fejébe veszi, hogy egy összetartóbb csapattal jobb eredményeket érhetnek el, ezért megszervez egy csapatépítő túrát Új-Mexikóba. A túravezető remek ötlete, hogy egy korábban még felfedezetlen barlangban kell építeni a csapatot , be is jön, miután a barlang szája beomlik. Innen indulhat az igazi csapatépítés, vagy leépítés (enni ugye csak kell).
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

HORROR MŰFAJ

A horrorfilmek az utóbbi évtizedekben átalakultak, és a tényleges félelemkeltés helyett gyakran csupán a drasztikus, brutális, gyakran öncélúan túlzó halálnemek bemutatásában merül ki tartalmuk. Számos alkategóriája alakult ki (trash, gore stb.), amikben tovább fokozták ezeket a történéseket, ezáltal csak egy szűk réteg számára nyújtva szórakozást. Habár a horrorfilm jellege miatt sosem volt és nyilván nem is lesz a szélesebb nézőközönség által látogatott produkció, míg régebben egy-egy horrorfilm akár műfajteremtő vagy újító is tudott lenni és sokak elismerését is elnyerhette, addig mostanra szinte csakis véres, drasztikus, gusztustalan halálnemek és történések szalonképtelen halmazává silányult. A horrorfilmek szerelmesei is sok jó filmből válogathatnak, mint például az Ördögűző, Psycho, Fűrész, Ómen, Sikoly, Végső állomás, stb.