Az oldal töltődik...
Film Parádé

HORROR FILMEK

Itt vannak a legjobb horror témájú filmekről szóló cikkek napi frissítésben. A horrorfilm olyan alkotás, amelyben a főhősöknek szembe kell nézniük a borzalmakkal, és gyakran áldozat lesz belőlük. A horrorfilmek jellemző félelemkeltő jelenségei a szörnyek, sorozatgyilkosok, démonok, gonosz lelkek, kísértetek, vámpírok, farkasemberek és zombik. Sokszor erős hanghatások is növelik a hatást, mint például vérfagyasztó sikolyok.

Fekete karácsony (2019) szinkronizált filmelőzetes
2019.12.09. Monday
11 megtekintés
11
A közkedvelt 1974-es Fekete karácsony remake-je. Az amerikai horror-thriller középpontjában a Hawthorne Főiskola áll. A karácsony közeledtével valakik elkezdenek vadászni a diáklányokra. Persze a diáklányok ezt nem díjazzák és megpróbálnak minden erejükkel ellenállni. Az előzetes még egy átlagos téliszünet előtti bulizással és piálással indul, aztán beindulnak az események, amikor egy jégcsappal leszúrják Helenát.
A vágyak szigete szinkronos filmelőzetes
2019.11.22. Friday
176 megtekintés
176
Amerikában futott a 70-es 80-as években egy nagy sikerű kaland-vígjáték sorozat a Fantasy Island. A vágyak szigete ennek a sorozatnak a horror adaptációja. Az eredeti sorozatban a szigetre érkezők vágya teljesült, ami általában problémákhoz is vezetett. Most ez annyiban fog bővülni, hogy nem csak problémához vezet a vágyak teljkesülése, hanem súlyos árat is kell fizessenek a szereplők.
Az átok háza szinkronos előzetes
2019.11.09. Saturday
6 megtekintés
6
Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra. Nézd meg az előzetest most, de vigyázz, mert 16 éven felüli tartalom!
Láthatatlan ember szinkronos filmelőzetes
2019.11.08. Friday
63 megtekintés
63
A film főhőse, Cecilia megszökik az erőszakos pasijától. Egy napon hírt kap róla, hogy a volt pasija felvágta az ereit. Cecilia örököl 5 millió dollárt, de csak akkor kaphatja meg, ha nem nyilvánítják mentálisan instabillá. A történet akkor válik izgalmassá, amikor úgy tűnik, hogy a volt pasija feltalálta, hogy láthatatlanná tudjon válni és zaklatni kezdi a csajt. Vagy csak Cecilia képzeli ezt be? Nézd meg a trailert!
Zombieland - A második lövés
2019.11.02. Saturday
5 megtekintés
5
A Zombieland második része egy rendkívül szórakoztató zombihentelés. A film méltó folytatása a 10 évvel ezelőtti első résznek. A főszereplők mind ismerős karakterek és szerethetők. Tudj meg minden lényeges infót a filmről.
Halálod appja filmelőzetes
2019.10.28. Monday
12 megtekintés
12
A történet egy telefonos applikációról szól, ami megjósolja a felhasználók halálának az óráját. Miután egy ápolónő letölti a Countdown alkalmazást a telefonjára és rádöbben, hogy már csak pár napja van hátra. Vajon sikerül elkerülnie a sorsát?
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

HORROR MŰFAJ

A horrorfilmek az utóbbi évtizedekben átalakultak, és a tényleges félelemkeltés helyett gyakran csupán a drasztikus, brutális, gyakran öncélúan túlzó halálnemek bemutatásában merül ki tartalmuk. Számos alkategóriája alakult ki (trash, gore stb.), amikben tovább fokozták ezeket a történéseket, ezáltal csak egy szűk réteg számára nyújtva szórakozást. Habár a horrorfilm jellege miatt sosem volt és nyilván nem is lesz a szélesebb nézőközönség által látogatott produkció, míg régebben egy-egy horrorfilm akár műfajteremtő vagy újító is tudott lenni és sokak elismerését is elnyerhette, addig mostanra szinte csakis véres, drasztikus, gusztustalan halálnemek és történések szalonképtelen halmazává silányult. A horrorfilmek szerelmesei is sok jó filmből válogathatnak, mint például az Ördögűző, Psycho, Fűrész, Ómen, Sikoly, Végső állomás, stb.