Az oldal töltődik...
Film Parádé

THRILLEREK

Árok (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.07. Saturday
440 megtekintés
440
Nyolc kilométerre a szárazföldtől és 11km mélyen a víz alatt egy kutatóbázison játszódik a történet. Ebben a mélységben a túlélés esélye egy 10-es skálán tíz, amikor egy földrengés megrongálja a kutatóbázist. Az iszonyatos nyomás nem viccel. A személyzet elindul a tenger fenekén gyalog az állomásra, de azzal, hogy belefúrtak az óceán fenekébe, valamit kiszabadítottak.
007: Nincs idő meghalni magyar feliratos filmelőzetes
2019.12.05. Thursday
137 megtekintés
137
A jövőre mozikba kerülő 007: Nincs idő meghalni, 25. James Bond filmben láthatjuk utoljára Daniel Craig-et James Bond-ként. Már beindultak a spekulációk arról, hogy ki válthatja ebben a szerepben Craig-et. A fő történet szál az, hogy Bond visszavonult és pihenéssel töltené az idejét, de egy barátja felkeresi, hogy segítsen neki felgöngyölíteni egy nagy, nemzetközi összeesküvést. Nézd meg a magyar feliratos trailert!
Nézd meg Joker lépcsős táncát, amit egy telefonnal rögzített valaki
2019.11.17. Sunday
230 megtekintés
230
A Joker ikonikus tánca a film egyik legnagyobb pillanata, és egy szerencsés rajongónak sikerült videofelvételt készítenie a táncról valós időben. A videoklipben láthatjuk, hogy Joaquin Phoenix felkészül a karakter eljátszására a jelenet megkezdése előtt, majd a lépcsőn táncol, ahogy a filmben. Nézd meg most!
Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix a Joker folytatásáról beszélt
2019.11.14. Thursday
65 megtekintés
65
Todd Phillips, a Joker rendezője egy potenciális folytatásról beszélt a DC kasszasikerének, jelezve, hogy nyitott a Joker 2 folytatására, ha egy elég jó ötletet kap hozzá. Miután a múlt hónapban debütált a mozikban, a Joker kivívta a helyét a mozi történetében, mint a történelem legsikeresebb és legnagyobb bevételt termelő képregény film-adaptációja. Persze egyből elindultak a spekulációk egy lehetséges folytatásról.
Miért mászott be Joker a hűtőbe?
2019.11.11. Monday
286 megtekintés
286
A Joker egyik legfurcsább jelenete, ami piszkálja a rajongók fantáziáját, amikor Arthur Fleck bemászik a hűtőbe és magára csukja az ajtaját. A film készítői direkt hagytak szabadon értelmezhető részeket a filmben, hogy a rajongóknak legyen lehetőségük a saját elképzelésüket kialakítani. Tudd meg mit mondtak a hűtőszekrényes jelenetről.
Az átok háza szinkronos előzetes
2019.11.09. Saturday
6 megtekintés
6
Egy gyerekét egyedül nevelő, magányos rendőrnő (Andrea Riseborough) is a közelébe kerül annak a titokzatos, természetfeletti erőnek, amely öldöklő dühöngésre kényszerít bárkit, aki addig pusztít maga körül, míg meg nem hal – és akkor a fertőzés tovább is lép egy újabb áldozatra. Nézd meg az előzetest most, de vigyázz, mert 16 éven felüli tartalom!
Bad boys 3 új filmelőzetest kapott
2019.11.05. Tuesday
74 megtekintés
74
Az első 1995-ös rész után, jövő januárba kerül mozikba a Bad boys 3 Mindörökké rosszfiúk. Ma kiadtak hozzá egy új trailert. Nézd meg most!
Nicolas Cage elvállalta a Wally's Wonderland főszerepét
2019.10.30. Wednesday
43 megtekintés
43
A filmben Cage egy gondnokot fog játszani, aki egy éjszakát a vidámparkban kénytelen tölteni, ahol rémálommá változik az éjszaka. Ahogy a fenyegető animációs karakterek életre kelnek, a portásnak harcolnia kell a szörnyekkel, hogy reggelig túlélje és kijusson a parkból. A címből úgy tűnhet, hogy ez egy gyerekbarát film lesz, de épp ellenkezőleg, ez egy thriller lesz.
John Wick: 3. felvonás - Parabellum
2019.10.26. Saturday
12 megtekintés
12
Még több akció és még látványosabb küzdelmek, a készítőknek sikerült még egy lapáttal rátenni az előző részekre. Ezt a filmet nem a bonyolult történet miatt nézik meg az biztos. Chad Stahelski rendezőként apait-anyait beletett a franchise harmadik részébe. Persze vannak olyanok, akiknek a 3. rész már feleslegesnek tűnik, de a többség szerette a székbe szegező akciójelenetek miatt. Akinek az első két rész tetszett, az a harmadikat is imádni fogja.
Taylor Kitsch-t választották az Inferno főszerepére
2019.10.26. Saturday
55 megtekintés
55
Neill Blomkamp végre visszatér a kamera mögé és ezúttal horrorfilmet forgat. A District 9 rendezőjének a következő filmje az Inferno lesz, melynek a főszerepére Taylor Kitsch-t, a Csatahajó sztárját választotta. Olvasd el a sztorit és a nyilatkozatokat!
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.