Az oldal töltődik...
Film Parádé

VÍGJÁTÉKOK

Itt vannak a legjobb vígjáték cikkek napi frissítésben.Ha szeretsz nevetni és szereted a vígjátékokat, akkor jó helyen jársz. A komédia vagy vígjáték egy olyan műfaj melyben a világot és az eseményeket komikusan ábrázolják, ezzel nevetésre ösztönözve a nézőket. Az ilyen filmekben gyakori a félreértések vicces alkalmazása. A helyzet- és jellemkomikumok meghatározó elemei a vígjátékoknak

Bad Boys 4-en már dolgozik a Sony
2020.01.18. Saturday
281 megtekintés
281
A Sony nem húzza az időt a Bad Boys 4 elkészítésében. A harmadik részt még épphogy csak elkezdték vetíteni a mozikban, de a stúdió már meg is bízta Chris Bremner-t, hogy írja meg a negyedik rész forga- tókönyvét. Úgy gondolják, hogy Will Smith és Martin Lawrence csatlakoznak a közelgő folytatáshoz, amely nem tarthat túl sokáig, hogy össze is jöjjön. Eddig a legfrissebb filmről többnyire pozitív a vélemény.
Guns Akimbo filmelőzetes (Daniel Radcliffe eszelős akció-vígjátéka)
2020.01.16. Thursday
19 megtekintés
19
A film főhőse (Daniel Radcliffe) nyugodtan éldegéli az életét, melyben fontos szerepet kap a mobilja, a bulizás és egy neten közvetített és egy online közvetített Skizm nevű, halálos gladiátorjáték. Mígnem egy nap bekopogtatnak hozzá és szépen rárögzítenek két pisztolyt a két kezére és mehet szépen Ő is "játszani" az életéért.  Lehet szurkolni neki, hogy a show első számú sztárja, Nix (Samara Weaving)  ne ölje meg.
A hegyek szigete feliratos filmelőzetes
2020.01.09. Thursday
13 megtekintés
13
Gilda szeretne hozzájutni a harminc milliójához a férjétől, Zsolttól aki az egyetlen aki tudja, hova van elrejtve a korábbi balhéból származó pénz. A probléma az, hogy Zsoltot Bukarestben tartják fogva, így Gildának segítséget kell kérnie egy korrupt rendőrtől. A mentőcsapathoz még csatlakoznak páran. A csapat a Kanári-szigetekre utazik, hogy a helyi ősi fütty-nyelvet elsajátítva üzenhessenek egymásnak a megtervezett mentőakció során.
Bad Boys 3 végső magyar előzetes
2019.12.25. Wednesday
911 megtekintés
911
A nagy sikerű Bad Boys 1 és 2 után közel két évtizeddel Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) együttes erővel újra szembeszállnak a gazemberekkel. A rossz fiúk, már a jól megérdemelt nyugdíj felé közelednek, de az életükbe bekavar az albán zsoldosvezér akinek régen elkapták a tesóját és nemtetszésének pont most akar hangot adni egy édes bosszúval. Nézd meg ezt az akció és poéndús trailert.
7 dolog, amit mindenki figyelmen kívül hagy az Igazából szerelem-ben
2019.12.24. Tuesday
73 megtekintés
73
Idén is, mint minden karácsonykor a tévéműsor "kötelező" eleme az Igazából szerelem. A filmben különböző szerelmi szerelmi  történeteket követhetünk végig és az aktualitását az adja, hogy karácsony időszakában játszódik. Sok izgalmas történet egy igazán remek romantikus vígjátékban összegyúrva. Viszont, ha mélyebben megvizsgáljuk a történetet, akkor sok sebből vérzik.
A Mennyországnak kell lennie feliratos filmelőzetes
2019.12.17. Tuesday
4 megtekintés
4
Elia Suleiman, aki a rendező, a producer és a főszereplő is, elindul Palesztinából, hogy a világban bolyongva megtalálja azt a helyet, ahol otthon érezheti magát, de akármerre jár, mindig Palesztínáról villannak be neki emlékképek, ami elég mókássá teszi a filmet. Érdekes látni a különböző nagyvárosok helyszíneit keveredve a Palesztínában megszokottabb tevékenységekkel, mint pl. a tank az utcán.
Trollok a világ körül szinkronizált filmelőzetes
2019.12.15. Sunday
35 megtekintés
35
A szemetek nem szokott hozzá ennyi színhez és ennyi pompához. Túl sok búskomor filmet néztek túl sok borongós antihőssel. Talán itt az ideje, hogy egy kis napfényt engedjetek az életetekbe. Ezt gondolják az aranyos trollok. De vannak másféle trollok is, akik el akarják pusztítani a többieket. Másképp táncolnak és másképp zenélnek és azt hiszik, hogy csak a Rock zene a jó. Nézd meg ezt a filmelőzetest, ami már magában is szórakoztató.
A terápia (Thalasso) szinkronizált filmelőzetes
2019.12.13. Friday
133 megtekintés
133
A sztori nincs túlbonyolítva. A történet lényege, hogy Michel Houellebecq (aki egy provokatív francia író) elrablása után játszódik öt évvel. Michel összefut Gérard Depardieu-vel egy tegeri terápiás központban. Együtt próbálják meg túlélni azt a remek terápiát, amiben a wellness az, hogy leslagozzák hidegvízzel, a relaxáció meg hogy meggőzölik őket. A terápia alatt megbeszélik az élet nagy dolgait is.
Mint egy főnök szinkronos filmelőzetes
2019.12.11. Wednesday
8 megtekintés
8
Két barátnő közösen felépítik a kozmetikai cégüket. Minden szuperül is alakul egészen addig, amíg meg nem jelenik egy csinos befektető meg nem jelenik a színen és felajánlja, hogy befektet 1,7 millió dollárt a cégbe. Csakhogy Claire (Salma Hayek) úgy véli, hogy az üzlet és a barátság nem fér össze. A szépség világa nagyon csúnya lesz. Nézd meg ennek a remek vígjátéknak az előzetesét.
Hivatali eltávozás szinkronos filmelőzetes
2019.12.10. Tuesday
8 megtekintés
8
Az ehető evőeszközöket gyártó cég megalomániás vezetője Lucy (Demi Moore) a fejébe veszi, hogy egy összetartóbb csapattal jobb eredményeket érhetnek el, ezért megszervez egy csapatépítő túrát Új-Mexikóba. A túravezető remek ötlete, hogy egy korábban még felfedezetlen barlangban kell építeni a csapatot , be is jön, miután a barlang szája beomlik. Innen indulhat az igazi csapatépítés, vagy leépítés (enni ugye csak kell).
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

VÍGJÁTÉK MŰFAJ

A vígjátékok a könnyű szórakoztatást szolgálják. A komédia a vígjáték ókori elnevezése. A komédia egy olyan műfaj, amelyben a humor mozgatórugója. Többféle al-műfajra lehet bontani, mint például az akció vígjáték, ami ötvözi az akciókat a humoros jelenetekkel (például a Halálos fegyver sorozat) vagy a valóságon alapuló paródia, ami igyekszik nevetségessé tenni a helyzeteket. Utóbbira jó példa a Brian élete, vagy a csupasz pisztoly.