Az oldal töltődik...
Film Parádé

VÍGJÁTÉKOK

Itt vannak a legjobb vígjáték cikkek napi frissítésben.Ha szeretsz nevetni és szereted a vígjátékokat, akkor jó helyen jársz. A komédia vagy vígjáték egy olyan műfaj melyben a világot és az eseményeket komikusan ábrázolják, ezzel nevetésre ösztönözve a nézőket. Az ilyen filmekben gyakori a félreértések vicces alkalmazása. A helyzet- és jellemkomikumok meghatározó elemei a vígjátékoknak

Dolittle
2019.12.08. Sunday
7 megtekintés
7
Dr. John Dolittle (Robert Downey Jr.) zárkózottan él a birtokán egy állatsereglettel, miután a felesége meghal. Hét évvel a szerencsétlen eset után a királynő megbetegszik és magához hívatja Dolittle-t, mivel Ő a viktoriánus kor egyik leghíresebb orvosa és állatorvosa. Dolittle elindul a hajójával és néhány állattal, hogy egy mítikus szigeten megkeresse a királynő egyedüli gyógymódját.
Rejtett furcsaság az Igazából szerelem-ben, amit tuti Te se tudtál
2019.12.06. Friday
95 megtekintés
95
Az igazából szerelem (Love Actually) egy olyan romantikus vígjáték, amit akárhányszor meg lehet nézni és ehhez asszisztálnak a tévécsatornáknál is minden karácsonykor. Van viszont egy olyan furcsaság a filmben két főszereplő viszonylatában, amit tuti nem vettél észre/nem tudtál Te sem. Nevezetesen Thomas Brodie-Sangster, aki a kisfiút játszotta és Keira Knightley-ról van szó. Meg fogsz lepődni!
Emma (2020) szinkronos filmelőzetes
2019.12.06. Friday
2 megtekintés
2
Íme, új szemszögből Jane Austen szeretett komédiája a szerelemről és annak minden meglepetéséről. Biztosan remek szórakozást fog nyújtani ez a film mindenkinek, aki megnézi. Már az előzetes elejét se lehet kibírni nevetés nélkül, amiről Bill Nighy (aki többek közt az Igazából szerelemben játszotta Billy Mack-et) gondoskodik. A film remek szereplőgárdát vonultat fel. Nézd meg ezt a vicces filmelőzetest.
Macskák (2019), új filmelőzetes érkezett
2019.11.29. Friday
43 megtekintés
43
A Macskák előző filmelőzetese sok embernél kiverte a biztosítékot azzal, hogy a sztárok, akik szerepelnek a filmben (Ian McKellen, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Taylor Swift és James Corden) nem macskáknak öltöztetve játsszák a szerepüket, hanem számítógépes technológia segítségével alakultak át. Itt van hát az előző és a friss előzetes is, hogy össze tudd hasonlítani, hogy jobb lett-e az új filmelőzetes, vagy nem.
Tel-Avivban minden megtörténhet (2019) feliratos filmelőzetes
2019.11.28. Thursday
4 megtekintés
4
A film (luxemburgi-belga-izraeli-francia romantikus dráma, vígjáték) a velencei filmfesztivál Horizontok programjában mutatkozott be, itt két díjjal is elismerték, majd számos további nemzetközi díjat nyert. A történet főszereplője Szalám, aki elkezd írni egy könyvet, de a befejezés miatt összetűzésbe kerül a történet finanszírozóival és ez miatt emberi  és alkotói válságba kerül. Nézd meg a trailert!
Előre (2019) szinkronizált filmelőzetes
2019.11.28. Thursday
13 megtekintés
13
Egy fantasy violágban élő két fivér, 16-éves korukban kapnak egy ajándékot (egy varázsbotot), amit az édesapjuk hagyott rájuk. A varázsbothoz mellékelt leírás szerint, a varázsbot egyetlen napra vissza tudja varázsolni az édesapjukat. Egy újabb remek film a Toy Story és a Hihetetlen család alkotóitól. A két kalandor útra kél, hogy a félig sikerült varázslatot helyrehozzák. Nézd meg mindkettő szinkronos trailert!
Múlt karácsony (2019)
2019.11.27. Wednesday
122 megtekintés
122
Egy remek karácsonyos film, amit George Michael száma inspirált. Az egyik főszereplő Kate (Emilia Clarke A trónok harcából), aki egy karácsonyos boltban dolgozik törpének beöltözve, de ez nem teszi túl boldoggá. Aztán megismerkedik egy férfivel, Tom-al (Henry Golding). Egyszerre vicces és romantikus film. Jó szórakozást nyújt mindenkinek, aki megnézi.
Családból is megárt a sok (2019) szinkronos filmelőzetes
2019.11.27. Wednesday
5 megtekintés
5
Egy remek francia vígjáték a nyugdíjas kor kihívásairól. A film főhősei Marilou és Philippe akik végre elérik a nyugdíjas kort és azt hiszik, hogy majd pihenéssel és kikapcsolódásokkal jól kipihenik a munkás éveket. Azt tervezik, hogy a nyugdíjas éveiket Portugáliában töltik. A számításaikat az éppen váló lányuk és az unokák pesztrálása húzza keresztbe alaposan.
Boldog idők (2019) feliratos filmelőzetes
2019.11.26. Tuesday
13 megtekintés
13
A film lényege, hogy színészekkel és díszletekkel különböző korok illúzióját állítják elő azoknak, akik ezt igénylik és meg is tudják fizetni. A főszerepben egy idősödő házaspár áll. A férfi szeretné a kihült kapcsolatát úgy helyre hozni, hogy visszarepül az időben a megismerkedésük napjára. Persze Ő nem tudja, hogy a szereplők csak színészek és már meg is van a bonyodalom. Nézd meg az előzetest.
Jexi - Túl okos telefon (2019) filmelőzetes
2019.11.19. Tuesday
132 megtekintés
132
Phil a mobilja rabja. Reggel felkeléstől este lefekvésig azt bújja. Aztán amikor elromlik a telefonja, akkor az új telefonba épített, női hangon beszélő mesterséges intelligencia végképp eluralkodik rajta a mobilfüggőség. Én már az előzetes  első mondatán behaltam: "- Jexi vagyok, kérem az összes fiókod jelszavát. -123456. -Barom." Nagyjából ez a szókimondó, poénos stílus megy végig a filmen.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

VÍGJÁTÉK MŰFAJ

A vígjátékok a könnyű szórakoztatást szolgálják. A komédia a vígjáték ókori elnevezése. A komédia egy olyan műfaj, amelyben a humor mozgatórugója. Többféle al-műfajra lehet bontani, mint például az akció vígjáték, ami ötvözi az akciókat a humoros jelenetekkel (például a Halálos fegyver sorozat) vagy a valóságon alapuló paródia, ami igyekszik nevetségessé tenni a helyzeteket. Utóbbira jó példa a Brian élete, vagy a csupasz pisztoly.