Az oldal töltődik...
Film Parádé

VÍGJÁTÉKOK

Itt vannak a legjobb vígjáték cikkek napi frissítésben.Ha szeretsz nevetni és szereted a vígjátékokat, akkor jó helyen jársz. A komédia vagy vígjáték egy olyan műfaj melyben a világot és az eseményeket komikusan ábrázolják, ezzel nevetésre ösztönözve a nézőket. Az ilyen filmekben gyakori a félreértések vicces alkalmazása. A helyzet- és jellemkomikumok meghatározó elemei a vígjátékoknak

Tudsz titkot tartani? (2019) filmelőzetes
2019.11.18. Monday
94 megtekintés
94
Már csak pár nap és megnézheted a moziban ezt a jó kis romantikus vígjátékot. Egy zuhanó repülőn Emma a szomszéd pasinak elmondja a titkait, aztán amikor a gép mégse zuhan le, akkor bízik benne, hogy soha többet nem fognak találkozni, de az élet mást hoz, miután kiderül, hogy a munkahelyén a nagyfőnök az a pasi. Ha eddig nem nézted volna meg az előzetest, akkor itt a remek alkalom.
Mi történt Thomas Brodie-Sangster-el az Igazából szerelem óta
2019.11.16. Saturday
273 megtekintés
273
A film egyik legaranyosabb szereplője Sam a 12 éves fiú, akit Thomas Brodie-Sangster alakított. Sam beleszeretett egy lányba az iskolájából, miután elvesztette az édesanyját és arról lett híres, hogy megtanult dobolni, hogy elbűvölje a lányt. A film egyik ikonikus jelenetében átszalad a reptéren, hogy bevallja szerelmét Joanna-nak, mielőtt az elrepül. De mi történt Thomas-szal azóta?
SpongyaBob: Spongya szökésben első szinkronos előzetes
2019.11.14. Thursday
65 megtekintés
65
A SpongyaBob  Spongya szökésben a népszerű animációs filmsorozat előzményfilmje lesz. Bemutatja, hogy SpongyaBob hogy ismerkedett meg Csigusszal. Aztán amikor a csiga eltűnik, akkor indul a keresés és a bonyodalom. Jövőre indul a keresés. És persze Patrik nem hagyja egyedül SpongyaBobot a veszélyes kalandban. Vadiúj arcok és elképesztő helyek várják a hősöket. Nézd meg az előzetest.
BRÉKING! Új szinkronos filmelőzetest kapott a Jumanji: A következő szint
2019.11.14. Thursday
127 megtekintés
127
Új, fantasztikus filmelőzetest kapott a Jumanji: A következő szint. Már az előzetes is nagyon szórakoztató. Az új kaland még nagyobb kihívás és ezúttal nem mindenki jut ki élve a játékból. Dwayne "The Rock" Johnson és Danny DeVito rajongóknak kihagyhatatlan lesz ez a film. December 12-től meg is nézheted a mozikban. Nézd meg a friss és az előző trailert is!
Drakulics elvtárs
2019.11.14. Thursday
0 megtekintés
0
A Drakulics elvtárs egy új magyar vígjáték, ami a Kádár-korszakban játszódik. A főszereplő Fábián elvtárs, aki kubából hazatérve nekiáll megszervezni a rendszeres véradást az országban, csak az az egy bökkenő van, hogy Ő valójában egy vámpír. Ez egy igen jó ötlet tőle, hiszen így önként és dalolva megkaphatná a napi betevőjét. Ez a tevékenysége nem annyira tetszik az államvédelmiseknek, úgyhogy a körmére néznek.
Ryan Reynolds megtrollkodta Az Igazság Ligája bajuszeltávolítását
2019.11.07. Thursday
219 megtekintés
219
Ryan Reynolds Henry Cavill bajuszeltávolítását keményen megtrollkodta. A Deadpool főszereplője promózza az Aviation Gin -t és ehhez készítette ezt a videót is. Nagyon vicces lett. Nézd meg.
17 filmes baki, amit tuti Te se vettél észre
2019.11.06. Wednesday
847 megtekintés
847
A filmek szerelmesei képesek arra, hogy megtalálják a hibákat és a következetlenségeket az általuk nézett filmekben. A karakter megjelenésének vagy a tárgy helyzetének apró változásait az éles szemű megfigyelő észreveszi, amint egy új film megjelenik a mozikban. Nézd meg ezt a remek válogatást!
Bad boys 3 új filmelőzetest kapott
2019.11.05. Tuesday
74 megtekintés
74
Az első 1995-ös rész után, jövő januárba kerül mozikba a Bad boys 3 Mindörökké rosszfiúk. Ma kiadtak hozzá egy új trailert. Nézd meg most!
Zombieland - A második lövés
2019.11.02. Saturday
5 megtekintés
5
A Zombieland második része egy rendkívül szórakoztató zombihentelés. A film méltó folytatása a 10 évvel ezelőtti első résznek. A főszereplők mind ismerős karakterek és szerethetők. Tudj meg minden lényeges infót a filmről.
Seveled filmelőzetes
2019.11.01. Friday
13 megtekintés
13
December 5-től vetítik a mozikban ezt a remek romantikus vígjátékot. A  filmet Orosz Dénes rendezte, aki a Poligamy és a Coming Out filmeket is jegyzi. A film várhatóan remek szórakozást nyújt majd mindenkinek, aki megnézi. A bonyodalom egy hazugság miatt alakul ki. Nézd meg az előzetest.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.

VÍGJÁTÉK MŰFAJ

A vígjátékok a könnyű szórakoztatást szolgálják. A komédia a vígjáték ókori elnevezése. A komédia egy olyan műfaj, amelyben a humor mozgatórugója. Többféle al-műfajra lehet bontani, mint például az akció vígjáték, ami ötvözi az akciókat a humoros jelenetekkel (például a Halálos fegyver sorozat) vagy a valóságon alapuló paródia, ami igyekszik nevetségessé tenni a helyzeteket. Utóbbira jó példa a Brian élete, vagy a csupasz pisztoly.