Az oldal töltődik...
Film Parádé

ZENÉS FILMEK

In the Heights - New York peremén feliratos filmelőzetes
2019.12.22. Sunday
18 megtekintés
18
Az azonos című, nagy sikerű Broadway musical film változata. A történet New York City dominikai-amerikaiak által lakott negyedében, Washington Heightsben játszódik, és mindezt hip-hop, salsa, merengue és soul zenés betétekkel adják elő. Egy manhattani bódéárus, Usnavi azon vívódik, hogy bezárja-e a boltját és visszavonuljon-e a Dominikai Köztársaságba, miután megörökölte nagymamája vagyonát.
Macskák (2019), új filmelőzetes érkezett
2019.11.29. Friday
43 megtekintés
43
A Macskák előző filmelőzetese sok embernél kiverte a biztosítékot azzal, hogy a sztárok, akik szerepelnek a filmben (Ian McKellen, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Taylor Swift és James Corden) nem macskáknak öltöztetve játsszák a szerepüket, hanem számítógépes technológia segítségével alakultak át. Itt van hát az előző és a friss előzetes is, hogy össze tudd hasonlítani, hogy jobb lett-e az új filmelőzetes, vagy nem.
Új előzetest kapott a Trollok 2
2019.11.17. Sunday
18 megtekintés
18
A tavaszi szünet idején (2020. április 17-től) érkezik a mozikba a Trollok második része. Ez tökéletes időzítés, mivel abban az időben sok gyerek iskolai szüneten van, és ez minden bizonnyal izgalmas tennivalót kínál számukra, mielőtt visszamennének az iskolába tanulni. Anna Kendrick és Justin Timberlake visszatér a Trolls World Tour-ra , amely a DreamWorks Animation 2016-os sikerének remélhetőleg méltó folytatása lesz. Nézd meg a trailert.
korhatár figyelmeztetés

A weboldalon található anyagok egy része még nem esett át korhatár be- soroláson, így a weboldal megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott.